To je to što me zanima!

Caenov spas u zadnji čas! Ivan Santini ipak ide u Los Angeles

Nisu u Caenu vjerovali da će Lorient kod kuće izgubiti od Marseillea, a još manje da oni imaju šanse na Parku prinčeva. Iako PSG-u ta utakmica ništa nije značila
Vidi originalni članak

Ivan Santini u intervjuu za Goal najavio je da će Caen odmarati igrače u susretu s PSG-om, kako bi bili što svježiji za razigravanje za ostanak u ligi.

Nisu u Caenu vjerovali da će Lorient kod kuće izgubiti od Marseillea, a još manje da oni imaju šanse na Parku prinčeva. Iako PSG-u ta utakmica ništa nije značila.

I onda drama: Lorient i Bordeaux, koji je još imao šanse za Europsku ligu, odigrali su 1:1, dok je PSG golom Rabiota od 13. minute vodio protiv Caena. No, u završnici je najprije Rodelin u 75. minuti promašio jedanaesterac, a potom je u 94. ipak zabio za 1:1! 

Time je Caen završio 17., dok će 18. Lorient u play off protiv Troyesa, dok su iz lige ispali Bastia i Nancy. Santini nije ni bio u sastavu, a sada će ipak biti na raspolaganju izborniku Anti Čačiću za susret protiv Meksika.

Derbi Lyona i Nice (3:3) nije ni o čemu odlučivao, a Marseille je očekivano domaćom pobjedom 1:0 (Gomis) protiv Bastije izborio Europsku ligu. Prvak Monaco za kraj je u gostima svladao Rennes s 3:2, a Jardim je odmarao neke zvijezde poput Falcaa i Subašića.

U Ligu prvaka će, dakle, Monaco i PSG, u pretkolo Nice, a u Europsku ligu Lyon i Marseille.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • frenky___ 22.05.2017.

    Bože sačuvaj kako ovi novinari loše pišu članke...prvo spominje lorient protiv marseillea,a onda 2 riječi kasnije kaže lorient odigrao protiv bordeauxa 1:1 i skroz na kraju napiše kako je marseille očekivano 1:0 pobijedio Bastiju i izborio EL...moj bože ... zar oni ne pročitaju šta napišu prije nego to objave

  • cro_22 21.05.2017.

    Kakva pustanje psg i presetavanje do gola sve namješteno

  • tomicalomica 21.05.2017.

    Da stvarno mlatite ko maksim po diviziji

Komentiraj...
Vidi sve komentare