To je to što me zanima!

Čak tri crvena kartona u remiju Bordeauxa i Lyona

Nervozna završnica utakmice rezultirala je trima isključenjima u sudačkoj nadoknadi. U domaćim redovima isključenja su dobili Jussie, Tremoulinas
Vidi originalni članak

U posljednjoj subotnjoj utakmici 33. kola francuske lige nogometaši Bordeauxa i Lyona na stadionu Chaban-Delmas odigrali su derbi bez pobjednika, 2-2. Time su, pet kola prije kraja natjecanja, dodatno prokrčili put Marseilleu prema naslovu prvaka. Momčad s Velodromea trentačno ima čak devet bodova viška od trećeplasiranog Lyona, odnosno 11 više od petoplasiranog prvaka Bordeauxa, koji ima utakmiccu manje. Najbliži pratitelj Marseilleu ostaje drugoplasirani Auxerre s pet bodova zaostatka.
U reprizi četvrtfinala Lige prvaka Bordeaux je dvaput vodio dok se Lyon dvaput vraćao. Za domaće su pogotke zabili Chamakh (deseti u sezoni) i Plašil, dok su goste u igru vraćali Brazilci Ederson i Cris.
Nervozna završnica utakmice rezultirala je trima isključenjima u sudačkoj nadoknadi. U redovima Bordeauxa crvene su kartone zaslužili Tremoulinas i Jussie, a u redovima Lyona Revelierre. Tremoulinas i Revelliere najprije su se međusobno zakačili, što je izazvalo veliku gužvu na travnjaku, koja se nastavila i nakon što su obojica već otišli u tunel. Bosansko-hercegovački vezni nogometaš gostiju, Miralem Pjanić, dobio je udarac u glavu koji ga je srušio na tlo, nakon čega je sudac Ennjimi isključio i Jussieja. Pjanić je inače odigrao cijelu utakmicu u redovima Lyona. Zaradio je žuti karton.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_44083 17.04.2010.

    Ma ništa bosancu,srića pa u glavu...

  • opet ja 17.04.2010.

    krivo him al sta ces ni prvi nece biti a ispali su iz ls

  • Philly76 17.04.2010.

    haha ja se počeo smijat kad sam vidio kak je pjanića u glavu ..on će bosanca u glavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare