To je to što me zanima!

Calciomercato: Manchester United bi Diega iz Juvea

Trener Manchester Uniteda Alex Ferguson vidi Diega kao 'pogodnog za njegovu momčad'. Za njega su navodno spremni dati 20 milijuna eura
Vidi originalni članak

Brazilski nogometaš Diego bio je pompozno doveden prošlog ljeta u torinski Juventus, no apsolutno ni sa čim nije potvrdio status velikog pojačanja. Platili su za njega iz Juventusa Werderu 24.5 milijuna eura, no brojke 25-godišnjeg veznjaka su kroz sezonu bile sasvim prosječne, ako ne i ispodprosječne.
U Europi nije zabio niti jedan pogodak (pet utakmica u Ligi prvaka i četiri u Europa ligi), dok je u 33 nastupa u Seriji A postigao tek pet golova uz 11 asistencija.
Zadnjih dana se, na sve strane, ozbiljno priča o odlasku Diega iz Juventusa, a klub ga želi iskoristiti i za kvalitetnu razmjenu. Calciomercato, pak, otkriva da interes spram njega pokazuje i Manchester United, odnosno, da ga tamošnji trener Alex Ferguson vidi kao "pogodnog za njegovu momčad".
Isto tako su u Manchesteru navodno spremni ostati po njegovom pitanju kraći za 20 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dusansk 11.06.2010.

    Da je dobar igrač podigao bi ekipu bar za 50%, a prošla sezona je dokaz da i nije Bog zna što.....

  • Dakox 11.06.2010.

    Kako je propao kako je otisao u Juve katastrofa, a odlican igrac nazalost nema sa kim igrati.

  • kantrida 11.06.2010.

    Diego je odlican igrac, juve treba dovest prave igrace i trenera pa ce se onda vidjet sta moze diego. nije uzalud bio jedan od najboljih u njemackoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare