To je to što me zanima!

Ćaleta-Car još bez debija, prvo slavlje Leccea s dvojicom Hrvata

Marin Pongračić je odigrao čitav susret za Lecce kod kojega je Kristijan Bistrović ušao u igru u 66. minuti, dok je Domagoj Bradarić odigrao drugo poluvrijeme za Salernitanu
Vidi originalni članak

Mainz - Hertha 1-1

U prvoj utakmici 7. kola njemačkog nogometnog prvenstva Mainz 05 i Hertha su igrali 1-1 (0-1).

Gosti su poveli golom Tousarta (30) te držali tu prednost do pred sam kraj dvoboja, no Caci (90+4) je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade spasio bod domaćima.

Ivan Šunjić i Filip Uremović odigrali su čitav susret za Herthu koja je 12. sa šest bodova, dok je Mainz šesti sa 11.

Na vrhu je Union Berlin sa 14 bodova, drugi Freiburg ima 13, a slijede Bayern, Hoffenheim i Borussia Dortmund sa po 12.

Salernitana - Lecce 1-2

Nogometaši Leccea ostvarili su prvu ovosezonsku pobjedu u talijanskom prvenstvu svladavši u prvoj utakmici 7. kola kao gosti Salernitanu sa 2-1 (1-0).

Goste je u vodstvo doveo Ceesay (43) iz protunapada pred kraj prvog poluvremena, na 1-1 poravnao je nespretnim autogolom Gonzalez (55-ag) da bi tri boda Lecceu osigurao Strefezza (83) sjajnim udarcem sa 20-ak metara.

Marin Pongračić je odigrao čitav susret za Lecce kod kojega je Kristijan Bistrović ušao u igru u 66. minuti, dok je Domagoj Bradarić odigrao drugo poluvrijeme za Salernitanu.

Lecce je s ova tri boda skočio na 14. mjesto s ukupno šest bodova, koliko imaju i 11. Fiorentina, 12. Bologna i 13. Sassuolo, dok je Salernitana ostala 10. sa sedam bodova.

Na vrhu su Napoli, Atalanta i Milan sa po 14 bodova. 

Aston Villa - Southampton 1-0

Hrvatski reprezentativni stoper Duje Ćaleta-Car nije dobio priliku debitirati za Southampton u susretu 7. kola engleskog nogometnog prvenstva u 0-1 (0-1) porazu na gostovanju kod Aston Ville u Birminghamu.

Strijelac jedinog gola na utakmici bio je Ramsey koji se najbolje snašao u gužvi pred gostujućim vratima u 41. minuti.

Ovom pobjedom Aston Villa se bodovno izjednačila sa Southamptonom, oba sastava imaju po sedam bodova, kao i Newcastle United te Bournemouth te se nalaze između 11. i 14. mjesta na ljestvici.

U drugom susretu igranom u petak Fulham je kao gost svladao Nottinghma Forest sa 3-2 (0-1). Fulham je šesti sa 11 bodova, a Nottingham 19. s četiri.

Na vrhu je Arsenal sa 15 bodova, jedan manje imaju Manchester City i Tottenham Hotspur.

Auxerre - Lorient 1-3

Pobjedom 3-1 (3-0) na gostovanju kod Auxerrea u prvoj utakmici 8. kola francuskog prvenstva nogometaši Lorienta pridružili su se Paris SG-u i Marseilleu na vrhu ljestvice.

Lorient je do velike prednosti stigao u prvih 45 minuta kada su se u strijelce upisali Ouattara (15), Moffi (36) i Le Fee (42), da bi u nastavku Hein (50) ublažio poraz Auxerrea.

Lorient sada ima 19 bodova, kao i PSG te Marseille, dok je Auxerre 14. sa sedam bodova. 

Valladolid - Cadiz 0-1

U prvoj utakmici 6. kola španjolskog nogometnog prvenstva Cadiz je kao gost svladao Valladolid sa 1-0 (0-0).

Prve bodove za Cadiz u novoj sezoni osigurao je Negredo golom u drugoj minuti sudačke nadoknade nakon velike pogreške domaćeg vratara.

Cadiz je pretposljednji 19. s tri boda, jednim manje od 18. Valladolida.

Vodi Real Madrid s makimalnih 15 bodova, dva više od druge Barcelone.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 16.09.2022.

    Ne da zena da igra,treba asistit bolesnicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare