To je to što me zanima!

Ćaleta-Car u Southamptonu! Njegova reakcija nakon što je potpisao ugovor rekla je sve

Igor Tudor nije računao na njega, Marseille ga se želio riješiti, a ako ne želi ostati bez karte za SP u Kataru, morao je pod hitno pronaći novi klub. I uspio je posljednjeg dana roka
Vidi originalni članak

U zadnjim trenucima prijelaznog roka Duje Ćaleta-Car postao je novi igrač Southamptona.

I prethodnih godina htjeli su ga engleski klubovi, ali bi u pravilu transfer propao u posljednji trenutak. Pa tako nikad nije obukao dres Liverpoola, Aston Ville i Wolverhamptona. No, ovaj put nije bilo prepreka, ali sve je riješeno pet do 12. 

Igor Tudor nije računao na njega, Marseille ga se želio riješiti, a ako ne želi ostati bez karte za SP u Kataru, morao je pod hitno pronaći novi klub. I uspio je posljednjeg dana roka. 

Poslijepodne je u četvrtak privatnim avionom odletio u Southampton, sletio predvečer, obaviti svu potrebnu proceduru pa onda i potpisao za Southampton i prvi će put zaigrati u Premier ligi.

Na Transfermarktu vrijedi 16 milijuna eura. Za Marseille je skupio 130 nastupa uz pet golova i tri asistencije. Southampton nakon pet kola drži deveto mjesto u Premier ligi, a u subotu gostuje kod Wolverhamptona. Izvjesno je da će Ćaleta-Car još pričekati na debi.

Ali, reakcija nakon što je potpisao ugovor, pokazala je puno toga... Pravo olakšanje!

Idi na 24sata

Komentari 46

  • mihic1 02.09.2022.

    Sretno Care

  • 02.09.2022.

    Najsretniji u cijeloj priči zasigurno je Tudor....ovi englezi nisu ni svjesni svoje (ne)sreće...🤣😂

  • Kompakt 02.09.2022.

    ne znam sta vide u njemu.ja ga ni u dinamo na manageru nebi doveo

Komentiraj...
Vidi sve komentare