To je to što me zanima!

Ćamila spustila Dancima: Ma sve možete reći, ali ne možete nas dobiti prije same utakmice!

Pozdravljam sve Dance koji su prognozirali pobjedu. Može biti 100 posto za vas, ali to ne znači ništa, rekla je Ćamila Mičijević nakon pobjede nad Dankinjama. Iz čijeg su tabora stizali podcjenjivački komentari
Vidi originalni članak

Hrvatice su brončane na Europskom prvenstvu u rukometu. Pa i nakon teškog poraza od Francuske u polufinalu (-11), kad nam nitko nije dao šansu za broncu protiv Dankinja, opet su naše djevojke sve razuvjerile i dotukle ih 25-19.

Povijesna je to medalja za hrvatski ženski rukomet. Štoviše, što se ekipnih sportova tiče, samo su odbojkašice došle tako daleko.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje rukometašica

 

- Što reći? Top, top, top. Sve možete, ali ne možete nas dobiti prije nego što ste odigrali s nama. Pozdravljam sve Dance koji su prognozirali pobjedu. Može biti 100 posto za vas, ali to ne znači ništa - rekla je vođa ove reprezentacije Ćamila Mičijević.

- Hvala svima koji su rekli da ne moramo pobijediti, za vas smo i pobijedili - dodala je.

Ana Debelić proglašena je najboljom pivotkinjom Eura.

- Već sam curama rekla da se zahvaljujem svima jer je pozicija pivota nezahvalna. Hvala svim curama koje su mi dodavale i omogućile to - rekla je Ana.

"Kraljice šoka", vikale su Ćamila i Ana, potvrdivši u najvažnijoj utakmici još jednom svoj nadimak. I zaslužile kapu do poda.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • stjepan berma 21.12.2020.

    Čestitam Djevojke vi ste Kraljice.

  • PEREP 21.12.2020.

    Evo ..ja san jos u extazi!!!! MA...BRAVO CURE,BRAVO STOZER STRUCNI!!! JOS NISMO SVJESNI STA SMO NAPRAVILI!!AL ..NADAM SE DA CEMO BITI!!!

  • kukutre 20.12.2020.

    Cestitke curama i cijelom timu!! Nadam se da ce drzava poceti ulagati u zenski timski sport jer to su borkinje to je generacija kojoj sada treba jos vjetra u ledja!! Hvala jos jednom curama na pozitivi i osmjehu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare