To je to što me zanima!

Canizares objavio 'fotku' gole supruge pa za to okrivio djecu

Iako je u nogometnoj mirovini bivši golman Reala i Valencije Santiago Canizares našao se u središtu pažnje nakon što je objavio fotografiju gole supruge na Twitteru
Vidi originalni članak

Bivši golman španjolske reprezentacije, Real Madrida i Valencije Santiago Canizares neočekivano se našao u središtu pažnje zbog nestašluka, kojim je iznenadio i šokirao javnost.

Canizares se odlučio malo našaliti tako što je na Twitteru objavio fotografiju svoje gole supruge kako se tušira. Nesvjestan kakvu je lavinu reakcija izazvao na društvenoj mreži, na kojoj ima 170.000 pratitelja, Španjolac je brzo uklonio fotografiju.

No štetu nije mogao ispraviti jer se fotografija gole supruge u rekordnom roku proširila internetom, a svu krivnju Canizares je svalio na vlastitu djecu, koja su se zaigrala na računalu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • trollzor333 10.07.2012.

    uzelio se malo medijske pozornosti nakon sto su mu kolege spanjolci prepravile medije u proslih par tjedana,pa je isao sigurnim putem-sise prodaju sve :)

  • Orahovac 10.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • jabulario 10.07.2012.

    moram ja uslikati svoju kravu...bit će poznatija od milke...

Komentiraj...
Vidi sve komentare