To je to što me zanima!

Canjuga: Ja sam kriv, odlazim. Nemamo mi 7 Andrea Penezić

Završnica Europskog prvenstva za rukometašice igra se u zagrebačkoj Areni, ali u njoj neće biti hrvatske reprezentacije, koja je izgubila od Njemačke 26-24 te ispala
Vidi originalni članak

Debaklom, teškim i bolnim, raspletom o kakvom nitko nije ni razmišljao, završio je rukometni EP u Hrvatskoj. Da, završio, jer djevojke na čelu s izbornikom Canjugom ispadanjem već nakon dvije utakmice nisu samo ispale nego i upropastile cijeli projekt organizacije prvenstva u Hrvatskoj.

- Tko je kriv? Ja preuzimam krivicu na sebe. I, što se mene tiče, ovo je posljednja epizoda u ulozi izbornika. Odradit ću još ova dva dana i onda odlazim - rekao je izbornik u ostavci Vladimir Canjuga, ali tu nije stao.

- Cure neka sjednu u četiri zida i riješe neke stvari... - dodao je.

Nije pritom mislio na Andreju Penezić, ona je sama igrala protiv Njemica. Hrvatska 24 gola, ona 13. A sama Njemačku ipak ne može dobiti.

- Očito nismo za organizaciju prvenstva... Iskreno, nisam ni razmišljala o tome da bi se moglo dogoditi da nas ne bude u drugoj fazi, u Zagrebu - kazala je Penezić i nastavila:

- Razočarana sam, užasno razočarana. Uvijek nam nešto fali, taj neki gol ili dva, uvijek se izvlačimo na to, a očito je stvar u nama. Psihologinja? Ma nije nam mogao pomoći ni dragi Bog, kamoli psihologinja...

Kapetanica Miranda Tatari ozljedila se u 13. minuti, no i bez nje je Hrvatska imala 14-11 u finišu poluvremena. No tu prednost djevojke su brzo prosule i utakmica je otišla pod njemačku kontrolu.

- Trebalo je malo sreće, puno hrabrosti, ali i puno više kvalitete. Bez Tatari, ako nitko ne pomogne Penezić, ne možemo igrati na ovoj razini. Ali očito bolje ne možemo, moramo biti realni. Nemamo sedam Andrea Penezić, a bojim se da će doći i vrijeme kad ćemo slaviti svaki plasman na veliko natjecanje - proročanski je govorio Canjuga i okrenuo se prema Zagrebu, u kojem Hrvatske neće biti:

- Nisam emotivac, ali srce me boli kad pomislim da će u Areni na utakmicama biti po 300 ljudi.

Razočarana Ježić: Cure, a da pokuša neka igrati obranu?

Ne znam zašto je nekima toliko važno zabiti u napadu, a obrana... Nije sve u golovima, kroz suze je govorila Katarina Ježić. 

Mirandu Tatari su iznijeli s terena, Ježić također, a Andrea Penezić je u svlačionicu išla s ledom na mišiću desne noge. Ranjene i razočarane.

- Pa ja bih, da sam mogla, poginula ovdje na terenu... Ne mogu reći da i ostale cure nisu željele, ali same smo krive na kraju - rekla je Ježić. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • audis4 11.12.2014.

    haah, Andre penezic jedina extra hahahah, pa zena jucer fali zicer na 16:16 ,pa na 19:19, od 25 suteva dala 13 golova od kojih 4-5 sedmerci, meni je bila uzas jucer kao i sve druge pogotoov elez i gaće... presmjesni ste mi i canjuga i mediji , puvate penezić a jucer je bila koma!!!! jedine pohvale opet za jezić i žderić

  • DoridDragović 11.12.2014.

    trebalo je malo vise srece???? vodis tri razlike i igraca vise imas! O kolikoj sreci se tu radi

  • Sports <3 11.12.2014.

    Canjuga barem ima muda reci da je kriv,a ne ko Goluza kriv je parket,kriva je lopta,...

Komentiraj...
Vidi sve komentare