To je to što me zanima!

Fabio savjetuje svoje igrače: Ako pijete karijera će vam biti kraća

Previše često konzumiranje alkohola, upozorava Capello engleske nogometaše, šteti svakom tijelu, a pogotovo vrhunskim sportašima. A u pijanom stanju mogu ih fotografirati...
Vidi originalni članak

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello skrbi o svojim igračima i želi najbolje za njih. Stoga ih je savjetovao da posebno budu na oprezu u noćnim izlascima i opijanjima jer ih danas svatko može fotografirati u 'nezgodnom' stanju. 

Talijanski stručnjak zna da njegovi engleski puleni vole zaviriti u čašicu, pa ih zato upozorava na njihovo ponašanje. Ali i štetne posljedice koje donosi prečesto konzumiranje alkohola.

- Ako nogometaš pije, njegova karijera će biti kraća. To je važno za istaknuti. Igrači moraju shvatiti kako alkohol utječe na tijelo. Nemoguće je biti vrhunski sportaš i piti nakon utakmica - kaže 'tata' Capello i nastavlja: 

- Danas možete sve saznati o privatnom životu neke osobe. Postoje mobiteli i male kamere kojima vas mogu snimiti i onda sve vidjeti na Facebooku ili Twitteru. I nije to najgora stvar da vas snime, ali igrači moraju biti pažljivi sa svojim privatnim životom, jer su uvijek pod povećalom. Moraju paziti ako se opijaju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare