To je to što me zanima!

Capello otkriva slabosti Reala: 'Njihov problem je C. Ronaldo'

Real ima problem. To je Cristiano Ronaldo koji nije fizički dovoljno spreman. Realov problem zove se Ronaldo, bio je jasan talijanski stručnjak Fabio Capello
Vidi originalni članak

Iskusni talijanski trenerski as Fabio Capello nastavlja šokirati svojim izjavama. Prije nekoliko dana označio je momčad Napolija kao jedne od najvećih favorita za osvajanje Lige prvaka, a danas se dotaknuo aktualnog prvaka Europe.

Španjolski su mediji kontaktirali bivšeg trenera Reala i pitali ga za mišljenje, odnosno što to muči madridski klub pa remiziraju četiri puta u nizu.

- Real ima problem. To je Cristiano Ronaldo koji nije fizički dovoljno spreman. Realov problem zove se Ronaldo - direktan je bio Capello.

Portugalac je ove sezone odigrao šest utakmica i dao tri gola u 498 minuta igre. Za nekog drugog igrača to bi bila sasvim zadovoljavajuća statistika, no za službeno najboljeg igrača Europe, to je sve samo ne dobro. 

Uostalom, brojni nervozni ispadi posljednjih tjedana portugalskog kapetana otkrivaju da tu doista nešto remeti njegovu formu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 07.10.2016.

    istina, trenutačno nije u formi, a i kako će biti kada igra skoro svaku utakmicu 90min. i ne misli na odmor....

  • strmi007 06.10.2016.

    najbolji igrač svijeta i šire

  • mestar 06.10.2016.

    Sve medije vode sminkeri koji samo farbaju i maskiraju probleme jer se boje za svoj posao, pa i oni koji nesto znaju sipaju samo hvalospjeve sto mase zele cut da se prodaju predplate biznis cvate jer vecina popusi propagandu. Zato akovi komentatori kao Fbijo rijetko dobivaju priliku u medijima, koji nece ni pod cjenu odkaza da se nekome uliziva, nego govori ono sto misli i zna. Kod nas isto takovi ne prolaze zaro je Josko J. nesto novo i jedino dobro na toj tv koja je preplavljena sa samim sminkerima i ulizicima, pa glumataju neznaju ni oni sto u stvari su vecinom neznalice ili su veliki licemjeri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare