To je to što me zanima!

Capello: Šuker i Mijatović su namjerno 'minirali' Raula...

Znam kako je Spallettiju s Icardijem, i ja sam imao takav slučaj dok sam vodio Real. Morao sam ih obojicu pozvati i zaprijetiti im, prepričao je talijanski stručnjak
Vidi originalni članak

Wanda Nara opet se oglasila kazavši da uopće nije govorila o Ivanu Perišiću, ali situacija oko Maura Icardija u Interu ne popravlja se značajnije.

Argentinski napadač i donedavni kapetan momčadi navodno ima narušene odnose sa suigračima, a za Sky Sport zanimljivu je uspredbu povukao Fabio Capello (72), bivši trener Milana, Reala, Juventusa, te izbornik Engleske i Rusije.

- Trener mora znati kad se mora umiješati. Imao sam sličnu situaciju u Realu, kada Šuker i Mijatović nisu htjeli dodavati Raulu. Pozvao sam ih u svoj ured i pokazao im neke situacije kad su se tako ponašali i zaprijetio da moraju prestati s tim.

Bilo je to u sezoni 1996./97., kada je Real postao prvak baš na krilima toga trojca: Šuker je zabio 24 gola, Raul 21, a Mijatović 14. Očito nakon Capellove bukvice...

Idi na 24sata

Komentari 28

  • miholjac 05.03.2019.

    sječam se dobro ta ekipa Reala mi je jos uvijek najdraža, dosli su Capello kao trener , Panucci desni bocni, Roberto Carlos lijevo, Seedorf , Mijatovic i Suker.. sa Redondom, Hierrom , Alkortom, i Raulom kao mladom zvijezdom to je ekipa koja je osvojila la ligu i iduce godine ligu prvaka. Suker je bio u top formi mislim da je zavio 26 golova i zavrsio kao treci strijelac lige iza pravog Ronalda i Alfonso Pereza koji ga je pretekao u zadnjih par kola!

  • fantazist 05.03.2019.

    Davor Šuker. Kao sportaš omiljen, kao političar je omražen.

  • TitekBrozni 04.03.2019.

    Šuker je bio nula od sportaša. Ali i golgeter.

Komentiraj...
Vidi sve komentare