To je to što me zanima!

Carbonieri na štakama! Stoper će propustiti 'jadranski derbi'

Longeta na nozi i štake u rukama sugeriraju kako je u pitanju ozbiljnija ozljeda brazilskog stopera, no za pravu procjenu trebat će prikupiti još neke nalaze i sačekati da oteklina na gležnju splasne
Vidi originalni članak

Nakon što su ostali bez Vlašića, koji je otišao u Everton, te Futacsa, koji će zbog  operacije koljena biti van terena barem do proljeća, Hajduk je na neko vrijeme ostao i bez stopera Gustava Carbonieria.

Longeta na nozi i štake u rukama sugeriraju kako je u pitanju ozbiljnija ozljeda brazilskog stopera, no za pravu procjenu trebat će prikupiti još neke nalaze i sačekati da oteklina na gležnju splasne. Za dan ili dva znat će se konkretnije što je u pitanju, te prognoza koliko će dugo Carbonieri morati pauzirati. Sigurno je da ga neće biti u subotnjem 'jadranskom derbiju' protiv Rijeke, a sve ostalo je za sada otvoreno.

Podsjetimo, Hajduk čeka pet prvenstvenih ogleda na Poljudu, nakon Rijeke u goste im stižu i Lokomotiva, Inter, Cibalija i Dinamo, a u međuvremenu će odraditi tek Kup obavezu u Orioliku.

Carrillova momčad dobro je pokrivena na stoperskim pozicijama, osim standardnih Nižića i Lopeza, u konkurenciji su mladi Bosančić i Ismajli, pa se izostanak Carbonieria, koji je do sada odigrao sedam utakmica za Hajduk, ne bi trebao ozbiljnije osjetiti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • toxa 11.09.2017.

    On je zamjena svakako,los je

  • hyndaii 11.09.2017.

    Sve izgubili dabogda.

  • POTPEC 11.09.2017.

    Nadam se šta bržem oporavku i povratku na teren.

Komentiraj...
Vidi sve komentare