To je to što me zanima!

Carević će preuzeti Varaždince

Nakon mjesta pomoćnika u Krki i Hajduku, Mario Carević nastavlja epizode u Drugoj HNL. Poslije Hrvatskog dragovoljca i Rudeša pokušat će društvo iz Varaždina vratiti u elitu
Vidi originalni članak

Na stadionu u Zagrebačkoj 94 u Varaždinu u tijeku su radovi na postavljanju hibridnog travnjaka. Seniorska momčad koja je ispala iz 1. HNL miruje, a uskoro će im biti predstavljeni novi trener i sportski direktor.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, uprava se nedavno zahvalila na suradnju trenerskom dvojcu Zoranu Kastelu i Dariju Jertecu koji su s Varaždincima nakon dvije sezone ispali u drugi rang hrvatskog nogometa.

Također, zahvalili su se i sportskom direktoru Miljenku Mumleku.

U novoj sezonu u Drugoj HNL, prema izvorima vrlo bliskima klubu, novi trener bit će Mario Carević kojega svakodnevno gledamo kao stručnog komentator HRT-ove emisije Europeo.

Carević je u svojoj trenerskoj karijeri bio pomoćni trener u slovenskoj Krki i Hajduku, dok je posljednje angažmane imao u hrvatskim drugoligašima, vodeći Hrvatski dragovoljac i Rudeš.

Sportskim direktorom bit će imenovan Nikola Šafarić, koji je dosad vodio mlađe uzrasne kategorije u Akademiji Nogometnog kluba Varaždin.

Šafarić i Carević dobro se poznaju jer su zajedno prošli mlađe selekcije hrvatske reprezentacije, a činili su okosnicu U-21 reprezentacije koju je vodio Martin Novoselec.

Dodajmo da za "vatrene" Carević ima jedan nastup, a popularni Šafa tri.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Zukizuki 15.06.2021.

    Obožavam kad ovi patemolozi tipa Carević,Štimac,Cvitanović i sl.preuzmu klub pa da ih vidimo. Neka sad otvaraju koridore i zone na terenu pa da vidimo kako to ide na tekmi,a ne u studiju na usporenom i na zamrznutoj slici i glednju! Pa kaže traže greške da je ovaj ušao 1.5m lijevo,a ovaj 30cm desno otvorio bi se prostor! Ajmo sad momak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare