To je to što me zanima!

Carl English: Nisam došao jer je Cibona bila preškrta

Kanadski šuter Carl English trebao je iz Zadra prijeći na kraju sezone 2006/07. u Cibonu, no nije želio igrati “za kikiriki” koji su mu ponudili
Vidi originalni članak

Poznavatelji kanadske košarke reći će da je English njihov najtalentiraniji igrač (nakon Stevea Nasha), no bivši igrač Zadra muči se u reprezentaciji. Nije to onaj Carl kakvog smo navikli gledati na hrvatskim parketima. Slovencima je zabio samo pet poena.
- Traže od mene da više dodajem, a manje šutiram, smatraju kako je bolje da ulazim s klupe. Nisam siguran da je to najbolja ideja - požalio se ubojiti strijelac, kojeg je nakon sjajne sezone u Zadru tražila Cibona. Gdje je zapelo?
- Nisu htjeli platiti. A ako me ne platiš, ni ne dobiješ me. Bio sam zainteresiran, ali mi nije žao što nisam došao - rekao je English, kojeg za Hrvatsku vežu lijepa sjećanja.
- Bilo mi je sjajno u Zadru. Zadržao sam kontakt s nekim igračima, često se čujem s Jubyjem Johnsonom i Rokom Stipčevićem.

'PREGOVARAM S RAPTORSIMA
'
Carl još ne zna gdje će igrati iduće sezone, ali ambicije su mu ipak prerasle Hrvatsku.
- Lani sam bio u kampu Toronto Raptorsa, pokušavam nešto dogovoriti i za ovo ljeto. Nemaju puno prostora pod 'salary capom’ pa traže igrače za manje uloge koji ne zahtijevaju visoke ugovore...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare