To je to što me zanima!

Carles Puyol: Očito je da Cesc želi otići iz Arsenala

The Sun piše da se Barcin branič ne miri s činjenicom da će Cesc Fabregas na Otoku ostati još godinu dana. Ne misli da je u zatvoru, ali...
Vidi originalni članak

Sapunica oko prelaka Arsenalova kapetana Cesca Fabregasa još nije gotova. 'Topnici' su zauzeli čvrst stav da Cesc nije na prodaju jer je Wenger njime jako zadovoljan i ne misli ga prepustiti Barceloni. No, suigrači iz španjolske reprezentacije, rado bi ga vidjeli na Nou Campu.
- Mora ostati u klubu, a očito je da ne želi više igrati još jednu sezonu.  Ne znam koliko je pametno držati igrača koji ne želi biti tamo gdje je - kazao je Carles Puyol.
'Topnici' su ovu kontroverznu izjavu doživjeli kao pokušaj destabilizacije Arsenala. I ubrzanje Fabregasova odlaska u Španjolsku.
- Nakon sedam godina vjernog služenja klubu, mislio sam da Aresnal želi ispuniti njegove snove o odlasku - razočaran je Barcin branič, te dodaje:
- Cesc je dao sve Arsenalu u pokušaju osvajanja naslova, ali to se nije poklopilo s njegovim očekivanjima. Ne želim reći da je u zatvoru, jer znam koliko smo privilegirani kao nogometaši. Ali nakon što je izrazi želju za odlazak u Barcelonu, to bi mu trebali i osigurati - jasan je Puyol koji je nakon osvajanja SP-a Cescu navukao Barcin dres, te izrazio želju da Fabregas još ovog ljeta dođe u katalonski klub.
No Wenger je neumoljiv i unatoč pritiscima iz Španjolske zadržat će Cesca za novu sezonu.
- On je previše elegantan momak koji ne želi to izreći, ali istina je da ne želi više igrati u Arsenalu. Njegovo je srce već u Barceloni, ali mora čekati još godinu dana da bi nam se pridružio i tijelom. No znamo da dolazi sljedeću sezonu. Barca ima cijelu godinu da sve ugovori - zaključio je Puyol.
Gerard Pique, Puyolov suigrač, proveo je nekoliko dana na odmoru s Cescom.
- Znam da Cesc želi osvojiti naslov s Barcom, a želio bi da to bude već ove sezone.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • krnje obicni 30.07.2010.

    pa di ce on igrat ako i dođe u barcelonu :o

  • silvianavarro 30.07.2010.

    Zašto toliko Barcini igrači navaljuju za Fabregasa,da su oni pošteni nebi nudili jadnih 29 milijuna za njega....ajde onda nek Arsenal ponudi 35 za Messia..da vidimo oće li pristat..

  • ibracadabra09 30.07.2010.

    inace sam za to da kad je igrac pod ugovorom onda je pod ugovorom ali ja mislim da u ovom slucaju s obzirom na kakav ga je nacin arsenal doveo iskoristavajuci spanjolske rupe u zakonu mislim da i nakon 7 godina igrajuci za arsenal i arsene wenger je valjda svjetan da cesc nece ostat cijelu karijeru u arsenalu i cesca ne vuku toliko trofeji koliko zeli igrat sa svojim prijateljima iz mlađih kategorija..

Komentiraj...
Vidi sve komentare