Obavijesti

Sport

Komentari 7

Carles Puyol: Očito je da Cesc želi otići iz Arsenala

Carles Puyol: Očito je da Cesc želi otići iz Arsenala
1

The Sun piše da se Barcin branič ne miri s činjenicom da će Cesc Fabregas na Otoku ostati još godinu dana. Ne misli da je u zatvoru, ali...

VIDEO

Sapunica oko prelaka Arsenalova kapetana Cesca Fabregasa još nije gotova. 'Topnici' su zauzeli čvrst stav da Cesc nije na prodaju jer je Wenger njime jako zadovoljan i ne misli ga prepustiti Barceloni. No, suigrači iz španjolske reprezentacije, rado bi ga vidjeli na Nou Campu.
- Mora ostati u klubu, a očito je da ne želi više igrati još jednu sezonu.  Ne znam koliko je pametno držati igrača koji ne želi biti tamo gdje je - kazao je Carles Puyol.
'Topnici' su ovu kontroverznu izjavu doživjeli kao pokušaj destabilizacije Arsenala. I ubrzanje Fabregasova odlaska u Španjolsku.
- Nakon sedam godina vjernog služenja klubu, mislio sam da Aresnal želi ispuniti njegove snove o odlasku - razočaran je Barcin branič, te dodaje:
- Cesc je dao sve Arsenalu u pokušaju osvajanja naslova, ali to se nije poklopilo s njegovim očekivanjima. Ne želim reći da je u zatvoru, jer znam koliko smo privilegirani kao nogometaši. Ali nakon što je izrazi želju za odlazak u Barcelonu, to bi mu trebali i osigurati - jasan je Puyol koji je nakon osvajanja SP-a Cescu navukao Barcin dres, te izrazio želju da Fabregas još ovog ljeta dođe u katalonski klub.
No Wenger je neumoljiv i unatoč pritiscima iz Španjolske zadržat će Cesca za novu sezonu.
- On je previše elegantan momak koji ne želi to izreći, ali istina je da ne želi više igrati u Arsenalu. Njegovo je srce već u Barceloni, ali mora čekati još godinu dana da bi nam se pridružio i tijelom. No znamo da dolazi sljedeću sezonu. Barca ima cijelu godinu da sve ugovori - zaključio je Puyol.
Gerard Pique, Puyolov suigrač, proveo je nekoliko dana na odmoru s Cescom.
- Znam da Cesc želi osvojiti naslov s Barcom, a želio bi da to bude već ove sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog