To je to što me zanima!

Carlo Ancelotti: Seppa Blattera je gotovo nemoguće ušutkati...

Blatter preferira Manuela Neuera ispred Cristiana Ronalda u izboru za Zlatnu loptu? Blatterove priče nemaju smisla, rekao je trener madridskog Reala, Carlo Ancelotti...
Vidi originalni članak

Trenera madridskog Reala, Carla Ancelottija, naljutile su izjave predsjednika Fife o kandidatima za Zlatnu loptu. Sepp Blatter je izjavio kako bi nagradu trebao dobiti golman Bayerna, Manuel Neuer.

- To je čudno, da Blatter preferira Neuera ispred Cristiana Ronalda. No što sad, Blattera je nemoguće ušutkati - rekao je Carlo Ancelotti i dodao:

- O Zlatnoj lopti se uvijek priča mjesecima ranije. Ove je godine Ronaldo puno radio za momčad i donio nam važne trofeje. Ono što Blatter priča nema nikakvog smisla.

Real u srijedu navečer igra protiv niželigaša Cornelle u Kupu kralja. Ancelotti je najavio da će odmarati najbolje igrače pa Ronaldo, Modrić, Casillas, Pepe, Ramos i Kroos ne konkuriraju za sastav.

- Moramo ovu utakmicu shvatiti ozbiljno, ali i dati šansu igračima koji manje igraju - kazao je Ancelotti.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Snygging 30.10.2014.

    Malo je nepravedno da 95% zlatnih lopti odnesu napadači.. Jedan napadač promaši tri zicera i četvrti realizira i svi ga slave.. Jedan branić skine pet protivničkih zicera i jednom kiksa pa je tragičar tekme..

  • Danijel007_1 29.10.2014.

    Kako casilas i bufon nisu dobili ni jednu zlatnu loptu

  • Colonel is back 29.10.2014.

    sto je najveca tragedija,ronaldo je zasluzio ove godine zl,ali prosle nije,nije osvojio doslovno nista tada..

Komentiraj...
Vidi sve komentare