To je to što me zanima!

Carlo Ancelotti već bira nova pojačanja za Chelsea

Trener Milana već se tjednima spominje kao novi trener Chelseaja, a u posljednje vrijeme priča se i o novim pojačanjima koje bi si Ancelotti izabrao
Vidi originalni članak

Britanski mediji već danima pišu kako je trener Milana Carlo Ancelotti sve dogovorio s Chelseajem, a Sun ide toliko daleko da najavljuje koga će talijanski stručnjak dovesti u svlačionicu najboljeg londonskog kluba.
"Roman Abramovič obećao je Ancelottiju pojačanje vrijedno do 35 milijuna eura preuzme li klupu Bluesa. Rus je čak obećao da će posegnuti u svoj džep, a to nije napravio već dvije godine", piše britanski tabloid.
Prema istom novinaru, prvi izbor Talijana bilo bi krilo Aston Ville Ashley Young, a za njega bi trebalo iskrcati oko 20 milijuna eura. S Youngom bi Ancelotti imao ubojitu trojku u napadu. Krilo Aston Ville na lijevoj strani, Joe Cole na desnoj i Anelka ili Drogba u špici napada. Guus Hiddink se složio s takvim tipom igrača, no on je predložio Žirkova iz CSKA. Chelsea namjerava prodati Salomona Kaloua i Florenta Maloudau kako bi osigurali novac za pojačanja koja bi im napokon donijela europsku titulu. Ancelotti želi i Diega Milita iz Genoe. Bit će ovo uzbudljivo ljeto u Londonu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare