To je to što me zanima!

Čarobna posteljica: Dream team na tretmanu u Srbiji

Beograđanka Marijana Kovačević neobičnom metodom liječi ponajbolje svjetske nogometaše. Proslavila se i na Otoku, u Španjolskoj, Italiji...
Vidi originalni članak

Ni Roman Abramovič ni Florentino Perez u svlačionici ne mogu okupiti Torresa, Lamparda i Messija. Ali zato u svojoj ordinaciji može - doktorica Marijana. Kroz ruke tajanstvene liječnice iz Beograda prošla su sva trojica! I ne samo oni. Prava je navala.
- Žena je čudo - rekao je Robin van Persie nakon tretmana Marijane Kovačević. Žena o kojoj nitko ne zna mnogo izliječila je Rieru, Benayouna, Aurelija i Johnsona iz Liverpoola, na alternativne metode liječenja nakon njih su se odlučili još neki igrači.
- Doktorica Marijana sve mi je objasnila. Nema nikakvih injekcija, ništa mi nije ubrizgavala. Smjesom koju je napravila od ljudske posteljice masira ozlijeđeni dio tijela - rekao je Youssi Benayoun i natovario probleme na Marijanin vrat. Korištenje ljudskom posteljicom je protuzakonito. Zato se posljednjih dana policija motala po četvrti u kojoj je njezina ordinacija.
- Da, šaljemo igrače u Beograd i ne vidim ništa loše u tome. Ta žena je nevjerojatno uspješna. Benayoun i Riera oporavili su se odmah nakon tretmana, a imali su vrlo ozbiljne ozljede - rekao je trener Liverpoola Rafa Benitez.
Nogometne zvijezde svaki dan slijeću u Beograd, već ih je teško pobrojiti. I odlaze zdravi.


NE ŠEST TJEDANA NEGO - TRI DANA
Umjesto šest tjedana, oporavljao sam se tri dana. Zato sam Marijanu i preporučio Robinu van Persieu, kaže Danko Lazović.

LAMPARD DOŠAO S 'KONTROLOROM'
Veznjak Chelseaja sletio je u Beograd u pratnji klupskog liječnika Briana Englisha, koji je kontrolirao sve što je Marijana radila.

MOURINHO: MA KOJA MARIJANA?!
Dejana Stankovića već je liječila Marijana. Otkako je trener Intera Mourinho, na to može zaboraviti. Za Josea je to potpuna glupost.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bizzy_dany 27.11.2009.

    jure_zd, a da, zaboravio sam da je i CRO u prvoj grupi :) 1-1 :)

  • jure_zd 27.11.2009.

    bizzy_danny nemoraš brinuti nece nama lampard davati golove u kvalifikacijama jer smo u istoj jakosnoj skupini u prijevodu nemoremo biti s njima u grupi :)

  • bizzy_dany 27.11.2009.

    Izlecila trenutno i Franck Lampard-a! Znaci ima ko da zabije Hrvatske jos koji gol sledece kvalifikacije :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare