To je to što me zanima!

Caroline Wozniacki otpustila je trenera nakon samo 2 mjeseca

Otac danske igračice Piotr Wozniacki rekao je za danski tabloid Ekstra Bladet da njegova kćer ne može "dobiti nove impulse" od rada sa Španjolcem Sanchezom
Vidi originalni članak

Do prošlog tjedna najbolja svjetska tenisačica Caroline Wozniacki zahvalila se na uslugama španjolskom treneru Ricardu Sanchezu nakon samo dva mjeseca suradnje.

Otac danske igračice Piotr Wozniacki rekao je za danski tabloid Ekstra Bladet da njegova kćer ne može "dobiti nove impulse" od rada sa Sanchezom.

Sancheza je Wozniacki angažirala u prosincu prošle godine, a otad je samo uspjela ispustiti svjetski broj jedan i pasti na četvrto mjesto WTA ljestvice nakon poraza od Kim Clijsters u četvrtfinalu Australian Opena.

Privremeno će tako Wozniacki biti bez trenera budući je njen otac i bivši joj trener, rekao da neće ponovo obnoviti suradnju. Sanchez je ovakav rasplet komentirao riječima da je "nemoguće" imati sustav s dva trenera istovremeno budući to "Carolinu samo zbunjuje".

Idi na 24sata

Komentari 7

  • hbcro7 01.02.2012.

    Naravno da niti jedan trener ne želi da mu se tatica upleće u posao.Wozniacki je bila broj 1 al sad kad igraju i Serena i Clijsters,Sharapova igra puno bolje,Kvitova i Azarenka su jako napredovale mislim da Wozniacki neće dugo biti niti broj 4.Iskreno govoreći mislim da će pasti još koju poziciju i nemogu reći da mi je žao,igra užasno dosadan tenis.Prije Wozniacki se nikad nije desilo da prva tenisačica svijeta ne udari niti jedan winner u setu-a njoj se to desilo par puta.S takvim tenisom neće osvojiti grand slam-nadam se jer bi to bilo pretragično.

  • HeadTennis 01.02.2012.

    Kvitova i Azarenka... ako se Sestre vrate bice dobro :D

  • lovac_u_mutnom 01.02.2012.

    Carolinje, daj poziraj za Playboy, pusti tenis devojkama koje znaju igrati....

Komentiraj...
Vidi sve komentare