To je to što me zanima!

Carrillo: Da razmišljamo koliko su jaki, mogli smo ostati doma

Nogomet je igra jedanaest na jedanaest, a igrači Evertona moraju trčati za nama jednako kao i mi za njima, rekao je Hajdukov trener Carrillo uoči utakmice protiv Evertona u Europskoj ligi
Vidi originalni članak

Momčad Hajduka će sutra istrčati u Liverpoolu na Evertonov Goodison Park i pokušati izboriti grupnu fazu Europske Lige. Na putu im stoji ekipa koja prema Transfermarktu vrijedi 292 milijuna, dok Carrillova vrijedi 23. Koeman je večeras u svoju momčad doveo novog člana jer je iz Swansea stigao veznjak Gylfi Sigurdsson, koji sutra neće Nizozemcu biti na raspolaganju. 

- Da razmišljamo o njihovoj vrijednosti, mogli smo slobodno ostati u Splitu. Nogomet je igra jedanaest na jedanaest, a igrači Evertona moraju trčati za nama jednako kao i mi za njima - rekao je Joan Carrillo koji u prvoj utakmici neće definitivno moći računati na Borju Lopeza koji je na današnjem treningu trčkarao odvojeno od prve momčadi. 

- Njega nema, a šanse da zaigraju Ante Erceg i Fran Tudor su pola-pola. Više ću znati nakon treninga - otkrio je španjolski strateg, pa je poslao poruku navijačima Hajduka.

- Što više reći, naši navijači su nevjerojatni, neka uživaju u sutrašnjoj utakmici i pripremaju se za Split. Ovo je utakmica od 180 minuta i odluka o pobjedniku će pasti na Poljudu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • MateCro 17.08.2017.

    Nema everton sta trazit, mogli su slobodno ostat kuci lol

  • hajduk1976 17.08.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • AC_MILAN 17.08.2017.

    Bili su bili vrhovi planina bila je kosulja hajduckoga sina

Komentiraj...
Vidi sve komentare