To je to što me zanima!

Carrillo: Hrvatski 'bomberosi', ovo je bila pobjeda za sve vas

Najavio sam da ćemo pobjedu posvetiti 'bomberosima' (bombero na španjolskom znači vatrogasac). Ovo je za Torcidu i sve vatrogasce te za divni grad Split, emotivan je bio španjolski trener Hajduka.
Vidi originalni članak

Bio sam miran i kad je Levski zabio za 1-0. Kontrolirali smo igru i mogli smo i u produžetke. Ohandza je zabio, ali nije ovo priča o jednom čovjeku, ovo je priča o zajedništvu, rekao je Joan Carrillo nakon utakmice u Sofiji.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Hajduk je pobijedio Levski 2-1 u uzvratnoj utakmici drugog pretkola Europske lige i ide na danski Brondby. Carrillo je nakon utakmice pobjedu posvetio hrvatskim vatrogascima koji su herojskim i nadljudskim naporima obranili Split od požara.

Najavio sam prije utakmice da ćemo pobjedu posvetiti 'bomberosima' (bombero na španjolskom jeziku znači vatrogasac). Ovo je za Torcidu i sve vatrogasce te za divni grad Split - emotivan je bio španjolski trener Hajduka nakon pobjede.

Splićani su se ispromašivali u Sofiji, gubili su od Levskog iako su bili duplo bolji, ali Ohandza i Erceg u samo šest minuta zabili su za pobjedu. 

- Imali smo puno šansi, Levski je dobra momčad, ali imaju dosta novih igrača koji nisu uigrani. Znam kako im je. Došli smo po pobjedu i sretni se vraćamo kući - dodao je.

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • zeljkog 21.07.2017.

    Bravo Mr.Carillo. vidi se dobar napredak. Kao Dinamovac cestitam Hajdukovcima. Torcidi ne. Usput cestitke Osijeku i Rijeci.

  • svi-smo-isti 21.07.2017.

    Iskrene cestitke Hajduku i Rijeci. Juce smo bili u Luzernu da podrzimo Osijek, sutra bi podzali i Rijeku, Hajduk ili Dinamo... Navijac Dinama iz CH.......

  • 21.07.2017.

    Drago mi je da se tu misli i na vatrogasce. Njima pak ide posveta. Triba sto se kaze i na njih mislit. Na male ljude jer nikad ne znas kad ce ti zatribat za pomoc. Pozdrav

Komentiraj...
Vidi sve komentare