To je to što me zanima!

Cash: Goran mi je '85. dodavao loptice, to mi je sad ispričao...

Što očekivati? To ne znam ni ja. Svašta! Očekujte neočekivano, rekao je Goran Ivanišević uoči ekshibicije s Patom Cashom i Richardom Krajicekom na umaškom teniskom turniru večeras
Vidi originalni članak

Wimbledon na jedan dan seli u Umag jer će bivši pobjednici u All England Clubu Goran Ivanišević, Pat Cash i Richard Krajicek, nastupit će u srijedu navečer na velikom egzibicijskom meču na umaškom ATP turniru.

- Nakon spektakularne ekshibicije otvorenja, pripremili smo još jednu večer punu smijeha i zabave za naše posjetitelje. Nastavljamo trend s dolaskom teniskih legendi i pri tome pokušavamo biti kreativni, pa svake godine podižemo ljestvicu kako bismo dali publici zanimljiv sadržaj i drago nam je da oni to prepoznaju - rekao je predsjednik Organizacijskog odbora turnira Ronald Korotaj.

- Legende svjetskog tenisa osvojit će publiku svojim prepoznatljivim potezima kojima su godinama osvajali brojne naslove. No, ovoga puta u potpuno drugačijem i zabavnom duhu - dodao je Korotaj.

Očekujte neočekivano

Goran Ivanišević najavio je puno dobre zabave .

- Što očekivati? To ne znam ni ja. Svašta! Očekujte neočekivano. Ne planiram unaprijed, već me inspiracija uhvati na terenu, ali s ovom dvojicom na terenu sigurno neće biti dosadno. Richard ima servis kao iz snova, a Pat je jedan od najboljih igrača u povijesti na voleju, kako ih on igra to je prava umjetnost, tako da svi koji vole tenis i oni koji žele naučiti kako se igraju voleji, trebaju doći pogledati Casha uživo - rekao je Goran.

Australac Pat Cash (52), pobjednik Wimbledona iz 1987. godine, danas je jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih teniskih komentatora te se ujedno bavi i trenerskim poslom.

Goran mi je ispričao kako mi je dodavao loptice

- Bio sam u Hrvatskoj prvi put 1985. godine kada sam s Australijom igrao Davis Cup protiv tadašnje Jugoslavije. Igralo se u Splitu, a jedan od skupljača loptica tada je bio upravo Goran Ivanišević. Naravno, tada to nisam znao, ali mi je Goran sada to ispričao.  Rekao mi je i da je bio ponosan zbog toga. I večeras očekujem isti tretman, dakle da mi Goran nosi loptice - našalio se Australac.

Napomenuo je i kako svojim igračima, kada ih želi naučiti kako servirati, obavezno pokazuje video s Ivaniševićevim i Krajicekovim servisima, jer oni su njegovi idoli kada je u pitanju taj element igre.

- Nadam se samo da će večeras biti malo popustljivi prema meni jer teško je vraćati njihove servise - dodao je Cash.

Nizozemac Richard Krajicek (45), slavio je u Wimbledonu 1996. godine i gledateljima u Umagu prezentirat će zašto nosi titulu jednog od najboljih servera svih vremena.

- S Goranom je uvijek jako zabavno na terenu, uvijek smisli nešto urnebesno. Znam to jer smo igrali zajedno i nedavno u Wimbledonu u turniru legendi. Doduše, tamo je bio malo nervozan jer je htio pobijediti, ali vjerujem da će večeras biti malo opušteniji - kazao je Nizozemac.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare