To je to što me zanima!

Casillas je sačuvao Modrića za derbije protiv Liverpola i Barçe

Luka Modrić nije želio izmjenu, a onda je šepajući izašao. Ozljeda gležnja, nasreću, ipak nije teža i očekuje se da će biti spreman za Liverpool i Barcelonu
Vidi originalni članak

Real Madrid u srijedu na Anfieldu igra protiv Liverpoola u Ligi prvaka, a sljedećeg vikenda čeka ga "El Clásico" protiv Barcelone. Za obje te utakmice spreman bi trebao biti Luka Modrić (29).

"Kraljevski klub" u subotu je pobijedio Levante 5-0 , a zbog ozljede je iz igre u 79. minuti izašao hrvatski veznjak. Nakon duela s Víctorom Pérezom ostao je ležati na travnjaku, uz bolnu grimasu zbog jakog udarca u gležanj.

Modrić je nakon nekoliko trenutaka ustao, nije ni tražio zamjenu , želio je nastaviti utakmicu. U tom je času Real vodio već 4-0, pa je reagirao iskusni Iker Casillas i "otjerao" Modrića iz igre, praktički ga izguravši s terena .

"Modrić je dobio jak udarac, no ima dovoljno vremena oporaviti se za Liverpool" - Ancelotti kaže da će Luka biti spreman

Dvije velike utakmice očekuju ih sljedeći tjedan, pa je normalno da je hrvatski reprezentativac preventivno izašao u 79. minuti. Barem tako tvrde u madridskom klubu.

- Svi će igrači biti spremni za ove dvije utakmice - stoji na klupskoj internetskoj stranici.

Carlo Ancelotti zbog Liverpoola i Barcelone odmarao je Garetha Balea , a zbog lakših ozljeda na tribini je ostavio Karima Benzemu i Sergija Ramosa . Na toj je listi sad i Luka Modrić.

- Dobio je jak udarac, no imamo nekoliko dana do prve utakmice i bit će u redu - ponovio je talijanski stručnjak.

"Luka nas nije nazvao, pa pretpostavljam da njegova ozljeda gležnja nije teška" - dr. Nemec brine o Modriću u reprezentaciji

U slučaju težih ozljeda igrači se odmah javljaju liječničkoj službi hrvatske reprezentacije. Oni kontaktiraju klupske liječnike i tada dogovaraju igračevu rehabilitaciju.

- Koliko znam, Modrić nam se još nije javio, tako da pretpostavljam da nije ništa ozbiljno - rekao je Boris Nemec jedan od liječnika "kockastih".

Bolio je gležanj Modrića i prije utakmice protiv Azerbajdžana u Osijeku. Ipak je igrao...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • strmi007 20.10.2014.

    Modrinjo Hala Madrid

  • MateGotovac 20.10.2014.

    Ako bude novi nastavak Bravehearta, ne sumnjam da bi se u glavnoj ulozi , umjesto Mela Gibsona trebao pojaviti naš Luka Modrić.

  • 20.10.2014.

    Modrić nezamjenjiv i u repki i u Realu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare