To je to što me zanima!

Casillas razbjesnio Milan, a sad se pravda: Nisam tako mislio...

Jedan od najboljih golmana svijeta razljutio je pristaše Milana rekavši kako bi Gianluigi Donnarumma trebao igrati u klubu s većom tradicijom. Istina je da je Milan daleko od europskog vrha, ali je među najtrofejnijima
Vidi originalni članak

Iker Casillas (39) svojevremeno je bio među najboljim golmanima svijeta baš kao što je trenutno i Gianluigi Donnarumma (21).

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Casillasovih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši nogometaš Iker Casillas koji je karijeru završio u Portu općenito se smatra jednim od najboljih golmana na svijetu. Trenutno je vodeći po broju nastupa za španjolsku reprezentaciju, a karijeru je započeo kao junior u Realu.

Također vrhunski i trenutno najbolji mladi golman svijeta, Gianluigi Donnarumma već godinama brani u Milanu koji je trenutno daleko od europskog vrha, ali je bez obzira na to sve i dalje jedan od najvećih klubova Europe.

Milan je jedan od najuspješnijih klubova s osvojenih sedam titula Lige prvaka, ali europski div već godinama nije zaigrao na najvažnijem nogometnom natjecanju. Casillas je izjavom o Milanu i Donnarummi razljutio velik broj pristaša Rossonera. Legendarni golman kazao je kako Talijan zaslužuje veći klub od Milana.

Španjolac se nakon rečenog pokušao opravdati, ali prva izjava već je bila uzela maha.

- Prema mom mišljenju Donnarumma treba igrati u klubu s većom tradicijom. Moja greška. Milan već ima tradiciju, mislio sam na klub koji trenutno ima važniju ulogu u Europi - napisao je Casillas.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • to11 11.01.2021.

    Donnarumma je vjeran Milanu, i ostat ce tamo koliko god bude mogao, i sam je to bio potvrdio, vjeran je klubu, makar sada nisu bili neki u ligi i slicno, decko je odlicani rekao je kako mu je zelja zapoceti i zavrsiti karijeru u Milanu.

  • 10.01.2021.

    Casillas pa nisu svi pohlepni za novcem poput tebe i nemoraju dijeliti tvoje misljenje , ima nesto sto se i zove cast i ljubav prema maticnom klubu i klubu koji je od njega napravio igraca a primjera u povijesti nogometa ima koliko hoces Totti,Del Piero,Maldini,Batistuta, itd,itd a to isto vrijedi i za ove koji su poceli pratiti nogomet pojavom Ronalda i Messija ,koji blate ostale klubove osim Reala i Barcelone , koji i ne znaju da je AC Milan 7-struki prvak Europe i da ima slavnu povijest i kojega su trenirale velicine poput Arriga Sacchi-a,Fabia Capella ,Carla Ancelottia idr..

  • 10.01.2021.

    Dobro je rekao, nema se zašto opravdati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare