To je to što me zanima!

Casillas želi otići što prije i pri tome se odriče povećeg novca

Izvori bliski legendarnom golmanu tvrde kako Casillas pokušava transfer riješiti prije nedjelje jer tada Real putuje na pripreme u Australiju, a Ikeru se baš i ne ide
Vidi originalni članak

Priče o odlasku Ikera Casillasa iz Real Madrida ne prestaju. Najspominjanija destinacija u zadnje vrijeme je Porto, a kako piše Goal Iker je već potvrdio čelnicima portugalskog kluba da nema ništa protiv dolaska. No, čini se kako je Casillas za to spreman odreći se lijepog novca. 

Porto mu navodno za dvije godine ugovora nudi 2,5 milijuna eura godišnju plaću neto, a Real je obećao Ikeru da mu, kad dođe vrijeme, neće praviti probleme oko odlaska. No, u Realu Casillas zarađuje gotovo sedam milijuna eura godišnje, a ima i ugovor u trajanju od još dvije godine. 

Izvori bliski legendarnom golmanu tvrde kako Casillas pokušava transfer riješiti prije nedjelje jer tada Real putuje na pripreme u Australiju, a Ikeru se baš ne da putovati na drugi kraj svijeta kad je već odlučio da odlazi. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ibracadabra09 09.07.2015.

    Pametan..samo jedan u nizu kada su legende u pitanju.

  • Matek podravec u Irskoj 09.07.2015.

    Ono kaj je Perez u Realu, to je Mamić i Dinamu !!:.Kao navijač Barcelone, jedino u realu koga sam poštivao i imao respekta od svih igrača tamo, bio je Iker !! Jer je legenda kluba i žalosno je to kaj rade sa legendama !..Ali dobro godine čine svoje, ali prodavati najbolje igrače (Ramos)..eh..

  • strmi007 09.07.2015.

    Sramota Pereza!

Komentiraj...
Vidi sve komentare