To je to što me zanima!

Casillasu dosta klupe: Arsenal ga želi za devet milijuna eura?

Daily Mail piše kako je Arsenal jedan od klubova koji se zainteresirao za Casillasa. "Topnici" su spremni ponuditi 9 milijuna eura, ali boje se kako Real neće prihvatiti
Vidi originalni članak

Nakon Raula Gonzalesa, još jedan bi kapetan mogao napustiti Real. Radi se o golmanu Ikeru Casillasu, dugogodišnjem prvotimcu madridske momčadi koji u posljednje vrijeme sve više vremena provodi na klupi, dok od prve minute igra Diego Lopez. 

Tu je praksu započeo Jose Mourinho, a nastavio i novi trener Carlo Ancelotti s početkom nove sezone...

Daily Mail piše kako je Arsenal jedan od klubova koji se zainteresirao za Casillasa

Arsene Wenger navodno traži kvalitetnu zamjenu za greškama sklonog Wojciecha Szczesnyja. 

Zapreka bi mogla biti cijena. Casillas ima 32 godine, pa Englezi ne žele dati veliki iznos za igrača kojega kasnije teško mogu prodati. 

Arsenal je navodno spreman iskeširati oko 9 milijuna eura, no u klubu se boje da Real neće primiti ništa manje od 15 milijuna.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • uvijekgladan 21.08.2013.

    Zanimljivo kako su svi prošle godine napadali Mourina što drži Casillasa na klupi,a sada Ancelottija nitko ne spominje.Očito da nije stvar u trenerima.

  • Colonel is back 21.08.2013.

    ja bi razumio da je real doveo neuera,buffona,cecha itd. pa da je casillas zavrsio na klupi zbog KAO lose forme.al usljivi diego lopez,drugorazredni golman..taj real je cudan klub i mislim da ce zavrsit kao i raul!

  • Madridista91 21.08.2013.

    normalno da Real neće prihvatit 9 miliona €, ista stvar kao da neki klub ponudi Arsenalu 7 miliona € za Wilsherea..taj Arsenal..cijelo ljeto nekoga ''dovode'' a nikoga nisu doveli..doveli bi jeftino, prodali bi skupo..eee ne ide to tako stalno ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare