To je to što me zanima!

Cassanov neviđeni cirkus u 14 dana: 'Taj dečko nije normalan'

ČUDAN TIP Antonio Cassano pripada plejadi najtalentiranijih talijanskih ofeznivaca modernog doba, međutim, njegov puni nogometni potencijal nije dosegao vrhunac zbog - 'lude' glave...
Vidi originalni članak

Ono što je Antonio Cassano (35) izveo u zadnja dva tjedna neviđen je cirkus u nogometnom svijetu, a i šire. Bivši as Rome, Intera, Reala i Milana pronašao je novi klub 10. srpnja.

Potpisavši za Veronu, razgalio je tamošnje fanove po povratku kluba u Serie A, no za osam dana proradila je njegova 'luda' glava.

Odlučio se povući iz nogometa 18. srpnja uz priču da mu nedostaje dom i da se želi vratiti živjeti u Bari. Međutim, za četiri sata povukao je tu odluku poslije nagovora obitelji i kluba.

Nastavio je s pripremama kao da se ništa nije dogodilo, međutim, to je trajalo samo šest dana.

Danas je Antonio odlučio raskinuti ugovor s Veronom.

- Taj momak nije u redu, on nije normalan. Iako je u dobrom fizičkom stanju, odlučio je otići. Njegova glava nije u redu. Čudan je, ali s profesionalne strane ne može mu se ništa zamjeriti. Dobro je trenirao, ali očito želi doma - rekao je predsjednik Verone Maurizio Setti.

Cassano je bio bez kluba od siječnja 2015. kada je potjeran iz Sampdorije. Danas se oglasio putem ženinog Twittera.

- Ostajem u nogometu, ali ne osjećam da mogu nastaviti s Veronom. Dobro sam fizički i to sam pokazao u dva tjedna treninga, ali mentalno me Verona ne stimulira u toj mjeri da nastavim igrati tamo.

Ako ste mislili da je tu priči kraj, prevarili ste se.

- Moja supruga Carolina je pogriješila. Nakon što sam razmislio, odlučio sam otići u mirovinu. Više neću igrait nogomet. Ispričavam se gradu Veroni, navijačima, predsjedniku Setttiju i svima u klubu. U ovom trenutku moj prioritet je moja obitelja - rekao je Cassano nakon što su se pojavile spekulacije kako bi trebao otići u Genou Ivana Jurića.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • It's kišing 25.07.2017.

    Dosao noci poštar u kvart pa se mali zabrinuo...

  • Obitelj je blago 24.07.2017.

    Hahaha ipak je zena glavna...

  • super23463 24.07.2017.

    Je je uvjek je žena kriva :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare