To je to što me zanima!

PSG-u prijeti raskol: Neymar i Mbappé okrenuli leđa Cavaniju!

Ugledni francuski list L'Equipe u javnost je iznio vrlo zanimljive statističke podatke prema kojima se lako može iščitati kako su se dvije glavne zvijezde Neymar i Mbappé urotili protiv Cavanija
Vidi originalni članak

Ove sezone PSG izgleda zaista zastrašujuće. U devet utakmica francuskog prvenstva ostvarili su isto toliko pobjeda, a gol razlika je zaista impresivna 36-2. 

U Ligi prvaka su razbili Crvenu Zvezdu sa 6-1, a doživjeli su jedan poraz. Od Liverpoola na Anfieldu kada je Firmino u 92. minuti zabio za pobjedu (3-2).

Međutim, iako to sve izgleda super, divno, krasno, L'Equipe navodi kako je situacija u Parizu alarmantna. Prema njihovim navodima, glavne dvije zvijezde kluba Neymar i Mbappé urotili su se protiv Cavanija.

Ugledni francuski list iznio je vrlo zanimljive statističke podatke koji pokazuju da zaista nešto ne štima među trojicom igrača iz napada PSG-a.

Prema L'Equipeovim navodima u ovoj sezoni je čak 25% Neymarovih dodavanja bilo upućeno prema Mbappéu, a svega 0,5% prema Cavaniju. S druge strane, Mbappé je 31% svojih dodavanja uputio prema Neymaru, a tek 5% prema Cavaniju. 

Osim toga, Francuzi navode i da se Cavani osjeća zaista usamljeno u PSG-u, kako na travnjaku, tako i izvan njega. Ostatak momčadi navodno se priklonio najvećim zvijezdama i Urugvajac se osjeća nepoželjno. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • st.hrvatska 10.10.2018.

    Cavani Maradona za oba. Do sada

  • 09.10.2018.

    Cavani dodi u Bjelovar

  • MAMUNAMEGALO 09.10.2018.

    Bravo Josipe Članak za uramit..pljuc

Komentiraj...
Vidi sve komentare