To je to što me zanima!

Cavani je zbog ozljede upitan za ključni susret s Meksikom

Na poluvremenu ogleda protiv Čilea, u petak navečer, u svlačionici Urugvaja je ostao Edinson Cavani, igrač Napolija, a razlog je ozljeda koju je zadobio na toj utakmici...
Vidi originalni članak

Urugvaj, četvrtoplasirana momčad s posljednjeg Svjetskog nogometnog prvenstva, kao i većina favorita igra prilično neuvjerljivo na Copa Americi, kojoj je ovih dana domaćin Argentina.

U prve dvije utakmice skupine C Urugvaj je dva puta odigrao neodlučeno 1-1, prvo s Peruom, pa Čileom. Tako im je za prolaz dalje u natjecanje neophodna pobjeda u zadnjem kolu protiv Meksika, možda i sa što većom razlikom. Naime, moguće je da se nakon utakmica 3. kola zatvori krug tri reprezentacije s istim brojem bodova (Čile, Peru i Urugvaj). Trenutačno Čile i Peru imaju četiri, a Urugvaj dva boda.

Na poluvremenu ogleda protiv Čilea, u petak navečer, u svlačionici Urugvaja je ostao Edinson Cavani, sjajni igrač Napolija, a razlog je bila ozljeda koju je zadobio prije na toj utakmici.

- Cavani je ozlijedio medijalni kolateralni ligament. Vidjet ćemo razvoj događaja, ali potrebno mu je sigurno nekoliko dana pauze. Sasvim je izgledno da neće igrati protiv Meksika u 3. kolu - izvjestio je urugvajski izbornik Oscar Tabarez.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_87150 09.07.2011.

    dobroo jee sad argentina ima sansu

Komentiraj...
Vidi sve komentare