To je to što me zanima!

Cavanijev hat-trick Juventusu za drugo mjesto Napolija

Nogometaši Napolija i juventusa zaključili su 19. kolo Serie A. Domaćini su uvjerljivo svladili 'staru-damu' 3-0 te izbili na drugo mjesto zahvaljujući Lazijevom porazu
Vidi originalni članak

Derbi 19. kola talijanskog nogometnog prvenstva, ogled Napolija i Juventusa na stadionu San Paolo, završio je 3-0 pobjedom domaće momčadi. Napoli je njom došao do drugog mjesta ljestvice Serije A. Susret je u potpunosti obilježio najbolji strijelac kluba Edinson Cavani prvim ovosezonskim hat-trickom u prvenstvu. Iskoristio ga je Urugvajac da dosegne brojku od trinaest pogodaka u ligi i njom se izjednačio na čelu liste najboljih strijelaca u Italiji s Udineseovim Di Nataleom.

Sva je tri gola Cavani u nedjelju postigao glavom čime je momčadi pomogao da zadrže niz nepobjedivosti pred svojim navijačima u utakmicama protiv torinske "stare dame". Juventus, naime, pobjedu na San Paolu čeka od rujna 2000. godine, nakon čega su uslijedila dva remija, a potom i četiri pobjede domaćina.

Cavani je pogotke postigao u 20., 26. i 54. minuti utakmice.

Dodajmo ovome da se trener Torineza Luigi Delneri odlučio za napadački dvojac kojeg su činili Amauri i novopridošli Luca Toni. Donedavni igrač Genoe odigrao je cijeli susret niti dva dana od dolaska u klub, a Amaurija je u 52. minuti zamijenio Alessandro Del Piero.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • karlovac11 10.01.2011.

    ide iza intera:P gdje mu je i mjesto!!

  • RazRo 10.01.2011.

    Di ovo ide moj Juve??? :(

  • MALDINI1899 10.01.2011.

    Dobar igrač, al nekako mi ružan. Nasljednik Ronaldinha! HAHA

Komentiraj...
Vidi sve komentare