To je to što me zanima!

Cedevita gradi novi dom i to na Velesajmu za 10 milijuna kuna

Dva košarkaška terena, teretana, ambulanta, a sele i kompletan uredski prostor na Velesajam. Centar se prostire na 4000 kvadratnih metara, samo Lakersi imaju sličan
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom Velesajmu Cedevita gradi trening-centar. Imat će dva košarkaška terena i učionicu u kojoj će mali košarkaši pisati domaće zadaće dok čekaju trening.

- Imat ćemo još i teretanu, ambulantu... Planiramo i kompletan uredski prostor preseliti na Velesajam - rekao je Krešo Novosel, direktor Cedevite.

Najmoderniji centar u ovom dijelu Europe prostire se na 4000 kvadratnih metara, a u planu za iduću godinu je i izgradnja terena rukometnih dimenzija sa šest koševa namjenjenih najmlađim polaznicima Škole košarke.

- Samo Los Angeles Lakersi imaju trening-centar takvih dimenzija. Nedostaje nam jedino još samo bazen da bi im u potpunosti parirali, istaknuo je glasnogovornik Igor Jagić.

Cedevita je u svoj novi dom uložila 10 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Jole991_1 27.09.2012.

    pa dobro, nek oni grade centar da može doći onih 20 navijača Cedevite i obitelj igrača gledat utakmicu.... Stvarno dobar potez.... hahahaha....

  • kobac u letu 27.09.2012.

    ahahahahhahaha "samo Lakersi"imaju slican???? ovo je hit provala mjeseca! De ljudi kakva cedevita,dvorana iz bajke,teretane za 22 stoljece,sauna iz 1001 noci,spustite se na zemlju i svatite da je ovo samo jedna usminkana hala sa zapustenog velesajma koji je cjeli oronuo i propada??

  • Medvescak_Zagreb 27.09.2012.

    Ima se, može se :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare