To je to što me zanima!

Cedevita ima buduću veliku NBA zvijezdu, Džanana Musu

Džanan Musa naslijedio je Šarića i Hezonju kao MVP EP-a do 16 godina. BiH je slavila na kadetskom Europskom prvenstvu, a Džanan je u finalu zabio 33 koša
Vidi originalni članak

Sad je jasno da je Cedevita u prosincu 2014. napravila veliki, veliki posao. Ispred nosa Olympiacosa dovela je Džanana Musu (16), MVP-ja Europskog košarkaškog prvenstva do 16 godina.

Bosna i Hercegovina osvojila je naslov pobijedivši Litvu, a Džanan je zabio 33 koša uz osam skokova i sedam asistencija.

- Ma Džanan je čudo od igrača. Ima 205 cm i izvrstan šut. Sjajno čita igru, dijeli asistencije, nema što ne može - rekao je Matej Mamić, sportski direktor Cedevite.

Musa je prije godinu dana bio najbolji strijelac EP-a do 16 godina, a ove je godine s prosjekom od 23,3 koša, devet skokova i 6,3 asistencije po utakmici proglašen najkorisnijim igračem turnira.

- Cedevita u regiji ima dobar glas što se tiče školovanja igrača. Džanan je Cedevitu ispred Olympiacosa izabrao baš zbog vjere u bolji razvoj u Zagrebu - kaže Mamić.

Džanan Musa je rođen u Bihaću, a s 13 godina došao je u KK Koš iz Sarajeva.

- Iduće godine igrat će u A-1 ligi za Zabok, a potom ćemo vidjeti - kaže Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nocni_kupac 19.08.2015.

    Ako ovaj mali postane ikad zvijezda u kosarci onda cu ja postati predsjednik USA.

  • nocni_kupac 19.08.2015.

    Eto kako Musa dere jarca :)

  • Vitez tame 19.08.2015.

    Cedevita u regiji nema nikakav glas što se tiče školovanja igrača,već što se tiče kupovine vrlo mladih momaka,djece,Musa,Jordano,Dubroja,Parlov itd. iz svih djelova Hrvatske,i vjerovali ili ne sa svim tim pokupovanim igračima,na čelu sa Musom nisu kadetski prvaci Hrvatske,Miki Starčević je jedino što vrijedi od trenerske struke mlađih kategorija u Cedeviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare