To je to što me zanima!

Cedevitino premijerno slavlje: Nije smetao niti kvar semafora

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tomas je naše najveće pojačanje i to se ovaj put vidjelo, rekao je Tedeschi nakon što je Cedevita nadigrala Caju Laboral 76-69 i skinula teret prve pobjede u Euroligi
Vidi originalni članak

Ušao je u igru krajem prve četvrtine, a Cedevita je u idućih šest minuta ostavila Caju Laboral bez koša. Marko Tomas ubacio je samo šest poena, ali je bio ključni igrač Zagrepčana. Ovo mu je bila tek druga utakmica nakon devet mjeseci stanke, no već pokazuje koliko je nedostajao Cedeviti na početku sezone.

- Igrao sam 17 minuta, to mi je zasad optimum, više ni ne mogu 'bez nogu', ali i ovakav mogu pomoći. Obrana je ključ, a još ćemo se dizati. Ovaj put nismo samo sebe podcijenili - rekao je Tomas, kojeg je nahvalio i presretni gazda Emil Tedeschi.

- On čini razliku, naše je najveće pojačanje i to se vidjelo. Treneri i igrači pokazali su da su konkurentni u Euroligi, da imamo jako dobru momčad, koja igra lijepo i s puno vica - rekao je.

Cedevitu nije omeo ni kvar semafora, zbog kojeg je utakmica prekinuta na 15-ak minuta. Još je jedanput pokazala da joj španjolske momčadi leže, jer je prije dvije sezone u Eurokupu dvaput pobjeđivala Gran Canariju i Estudiantes, iako je Bracey Wright jedini igrač koji je i tada nosio dres Cedevite.

- Ma slučajno se poklopilo. Važno je da nismo na 0-5, ovo je bilo vrlo važno za samopouzdanje - rekao je Wright.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • feliks 11.11.2012.

    i ćorava koka nabode zrno. žalgiris će ih dobiti. odmah su jednu pobijedili i sad su veliki. i sad se pušu. jad i bijeda....

  • pravda2011 10.11.2012.

    GOSPON FULIR jel se sićaš kad su Dino Rađa i Arijan Komazec igrali za Zadar i kad su opasno pritili tada moćnoj i prebogatoj ciboni. Pa su Rađi cibonaši slomili nos i jagodičnu kost, a Komazecu ruku (kao slučajno). Stvarno ste gospoda nema što.

  • velemajstor_12 10.11.2012.

    Bravo Cedevita...Jako dobra igra i OBRANA puno bolja nego u dosadašnjim utakmicama.Samo tako dalje i bit će još odličnih rezultata !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare