To je to što me zanima!

Cedevita je svladala Partizan u Pioniru, Grobari joj zapljeskali!

VELIKI PREOKRET U BEOGRADU Cedevita je došla do vrijedne pobjede nad Partizanom u Pioniru 97-87 iako je u 16. minuti gubila i 14 koševa razlike
Vidi originalni članak

U derbiju 9. kola regionalne ABA lige košarkaši Cedevite slavili su u Beogradu protiv Partizana 97-87 (22-23, 27-28, 24-15, 24-21).

Cedevita je do treće uzastopne pobjede u ligi došla sjajnom izvedbom u trećoj četvrtini koju je hrvatski prvak dobio 24-15, ali i preokretom u drugoj četvrtini jer je u 15. minuti Partizan imao vodstvo od čak 42-25.

Kod Zagrepčana su sjajnu večer imali Pierre De Shawn Jackson s čak 32 poena i 9 asistencija, Miro Bilan (19, 9 skokova) i Marko Tomas (16), dok je Partizan predvodio Novica Veličković s 20 ubačaja. Zanimljivo, domaći navijači Grobari ustali su i zapljeskali hrvatskom prvaku pri odlasku u svlačionicu.

Cedevita i Partizan sada imaju omjer od šest pobjeda i tri poraza, a vode Budućnost s omjerom 8-1 i Crvena zvezda (8-0).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 55

  • danec 13.11.2016.

    Sinoc Sam zaboravio nakon pobjede komentirati veliki potez grobara, koliko god se mi prepucavali, Svaka cast navijacima koji SU daleko najbolji u Europi gledajući košarkaške utakmice. Atmosferu, a kuže se u košarku. Da onako nagrade, zasluženu pobjedu pacheca i ekipe. Pokazuje veličinu. Ceda bila bolja, aplauz idemo dalje. Lijepo je to bilo vidjeti. Navijaj brate za svoje, poštuj protivnike. Svi mi dolazimo na sportske utakmice jer to volimo, ne da mrzimo. Mada na žalost ima uvijek par budala koji se sami jave.

  • Fenix 13.11.2016.

    Pljeskali su Grobari i Delije i prije 90-tih al nikad srbski timovi nisu dobili aplauz u Zadru , Splitu ili Zagrebu !! Uvjek je bilo pivika ; Ubit Srbina ili Srbe na vrbe. Hrvatska mlades mora znati da to nije pocelo nakon prljavog rata kojeg su izmislili politicari zajedno sa prljavim Zapadom . Slusam sinoc Dragu Cosica kako pljuje po talijanskom sudcu. On jos nije shvatio da na taj nacin hrabri huligane i siri mrznju. Sudac je pogrijesio vise puta al ne zato sto mrzi Hrvatsku vec zbog slabe procjene a to nije isto . Rodeni smo da grijesimo.

  • Prekrasni 13.11.2016.

    Ovi u Cedeviti stvarno nemaju sredinu,ili dovedu klaune od amera(Hopson) ili NBA igrače(Pullen,Jackson).

Komentiraj...
Vidi sve komentare