To je to što me zanima!

Cedevita je uoči nove sezone predstavila novi grb i dresove

Klub koji je osvojio posljednja tri prvenstva i kupa Hrvatske domaće utakmice odsad će igrati u narančastim dresovima, gostujuće u crnim, a predstavljen je i treći, svijetloplavi dres
Vidi originalni članak

Uoči početka nove sezone Cedevita je napravila promjene u klupskom imidžu. Klupsku boju promijenila je u narančastu, ima novi grb i tri nova dresa.

Crveni i bijeli dresovi stvar su prošlosti. Klub koji je osvojio posljednja tri prvenstva i kupa Hrvatske domaće utakmice odsad će igrati u narančastim dresovima, gostujuće u crnim, a predstavljen je i treći, svijetloplavi dres, u kojem će zaigrati 2-3 puta.

- Nadam se da će novi dresovi biti inspiracija svim našim selekcijama za što bolje rezultate - rekao je direktor marketinga Arsen Šolić.

Cedevitu očekuje naporna sezona u kojoj će igrati tri utakmice na tjedan - regionalnu ligu, domaće prvenstvo i Eurokup.

- Još ne znamo što ćemo igrati po kojim pravilima, ali krećemo s tri utakmice na tjedan, a u sezoni bismo trebali odigrati oko 90 utakmica. Zato imamo 23 igrača, a u proširenoj momčadi, koja će igrati domaće prvenstvo, od 11 igrača svi osim Ramljaka i Buljevića izašli su iz naše škole košarke - pohvalio se direktor Cedevite Davor Užbinec.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • IvanBatulja 14.09.2016.

    Cedevita Go Go Go

  • Vexido 13.09.2016.

    tko je pustio ovog dječaka da se slika između dvojice košarkaša

  • pegla4 13.09.2016.

    cibona je prošlost

Komentiraj...
Vidi sve komentare