To je to što me zanima!

Cedevita Olimpija vratila igrača koji je znao zabiti i 37 poena...

Američki razigravač (26) s armenskom putovnicom došao je na Velesajam u jeku sezone 2016./2017. i u nekoliko utakmica pokazao klasu. Crvenoj zvezdi zabio je, primjerice, 30
Vidi originalni članak

Nakon Mikaela Hopkinsa i Codija Miller-McIntyrea Cedevita Olimpija dovela je i trećeg Amerikanca za nadolazeću sezonu. Zapravo, gledajući samo iz Cedevitina kuta, vratila ga jer Ryan Boatright prije dvije sezone bio je član zagrebačke momčadi.

Američki razigravač (26) s armenskom putovnicom došao je na Velesajam u jeku sezone 2016./2017. i u nekoliko utakmica pokazao klasu. Crvenoj zvezdi zabio je, primjerice, 30, a rekord je postavio u Eurokupu kada je Valenciji utrpao 37. U ABA ligi stao je na prosjeku od 17,1 poena.

Nakon zagrebačke avanture put ga je odveo u Bešiktaš, bio je u razvojnim momčadima LA Clippersa i Dallas Mavericksa, a posljednje u ACB ligi u Unicaji.

- Boatright već poznaje ljude i klub i to je vrlo važno s obzirom da ćemo imati dosta novih igrača. S njim smo praktički zaključili roster za početak priprema, a ja sam zadovoljan jer momčad na papiru djeluje odlično - rekao je Slaven Rimac.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 30.07.2019.

    nij mi jasno zasto su išli u sloveniju godinama su bili prvaci hrvatske bili su jaki..

  • pegla4 30.07.2019.

    Zasto bi nas zanimalo tko je dosao u Olimpiju?

  • Tresspaser_1 30.07.2019.

    Koga briga za slovenski klub

Komentiraj...
Vidi sve komentare