To je to što me zanima!

Cedevita ponovno poražena: Budućnost na korak do finala

U posljednju je četvrtinu domaćin ušao s dva koša prednosti, a tricama Reynoldsa i Šehovića nestala je svaka nada za mogući preokret momčadi Jasmina Repeše...
Vidi originalni članak

Nakon što su jučer u infarktnoj završnici izgubili prvi susret, košarkaši Cedevite danas su poraženi i u drugoj utakmici polufinalne serije ABA lige. Budućnost je u Podgorici ovaj put slavila rezultatom 81-76 i tako povela 2-0 u seriji na tri pobjede. 

Rezultatska je neizvjesnost ovaj put izostala jer je Budućnost vodila veći dio susreta te na kraju zasluženo slavila. U posljednju je četvrtinu domaćin ušao s dva koša prednosti, a tricama Reynoldsa i Šehovića nestala je svaka nada za preokret momčadi Jasmina Repeše koja sada mora pobijediti tri utakmice u nizu želi li u finale natjecanja. 

Budućnost je predvodio Boris Savović s 22 koša, a Cedevitu Nemanja Gordić sa 17 te Stanko Barać s 15 postignutih koševa. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 15.04.2015.

    Umjetni klub.

  • hrvatska u srcu 15.04.2015.

    repeša najveća prevara od trenera

  • NjofraZg 15.04.2015.

    Ne znam jeli to samo do mene, ali kad gledam Cedevitu, ko da gledam Hrvatsku pod Repešom. Bezidejnoj, sve na individualne pokušaje, ako tako nejde onda lopta na centra pa što bude. Bez kombinacija, Budućnost ih je par puta tako izigrala da su izgledali smiješno za jednu profesionalnu momčad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare