To je to što me zanima!

Cedevita u najtežem izazovu: U Zagreb dolazi goropadni Kuban

Ove srijede igramo protiv jedne od najboljih momčadi u Eurokupu. Imaju sjajan roster i košarku igraju na sjajan način. Igraju vrlo dobro i to ne samo ove godine, nego su dobro igrali i prošle, rekao je Alonso..
Vidi originalni članak

Nakon hladnog tuša protiv Cibone, košarkaše Cedevite u srijedu očekuje najteži izazov ove sezone. U Dom sportova stiže goropadni Lokomotiv Kuban, a Rusi su nakon tri kola nepogrješivi. Imaju sjajan učinak od tri pobjede. Utakmicu protiv Cibone treba što prije zaboraviti, jer tu nije ništa funkcioniralo. Protiv Kubana će Vitamini morati odigrati 200 puta bolje ako žele ostati neporaženi.

- Ove srijede igramo protiv jedne od najboljih momčadi u Eurokupu. Imaju sjajan roster i košarku igraju na sjajan način. Igraju vrlo dobro i to ne samo ove godine, nego su dobro igrali i prošle. Mi smo, očito, ljuti zbog naše prošle utakmice protiv Cibone. U toj utakmici nismo odigrali završnicu kako smo htjeli i propustili smo svoje prilike za pobjedu. Sada željno iščekujemo sljedeću utakmicu i pokušavamo napredovati korak po korak - najavio je Sito Alonso utakmicu s velikim respektom prema protivniku.

Lokomotiv je jedan od glavnih kandidata za osvajanje Eurocupa, a izgledaju zaista jako moćno. To su osjetili njihovi protivnici koje su prosječno pobjeđivali s 15 koševa viška. Glavna snaga ruske momčadi je sjajni Amerikanac Isaiah Whitehead, a tu je još bivši košarkaš CSKA Vitaly Fridzon te sjajni Poljak koji je uništio hrvatsku košarkašku reprezentaciju, Mateusz Ponitka.

Utakmica je na rasporedu u srijedu u 19:30 sati u Domu sportova.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zagi2 24.10.2018.

    Nisu vise niti vitamini kaj su boli...

  • dads 23.10.2018.

    Uzalud vam trud svirači...Koliko bacanja para to nema nigdje.

  • 78fernandes 23.10.2018.

    Lagana pobjeda vitamina

Komentiraj...
Vidi sve komentare