To je to što me zanima!

Čeferin poslao pismo zahvale Kustiću: Odlična organizacija Eura, kandidirajte se ponovno

Svi volonteri, članovi lokalnog organizacijskog odbora i osoblje dvorane u svakom trenutku iskazivali su veliku profesionalnost, a zahvaljujući njihovom marljivom radu turnir je bio vrlo uspješan, piše čelnik Uefe
Vidi originalni članak

Početkom rujna porečka dvorana Žatika bila je domaćin Europskog prvenstva u futsalu do 19 godina gdje su Portugalci osvojili trofej sa svih pet pobjeda, među kojima je i ona protiv Hrvatske (4-3).

Na adresu Hrvatskog nogometnog saveza stiglo je pismo prvog čovjeka Uefe Aleksandra Čeferina u kojemu zahvaljuje predsjedniku Marijanu Kustiću na odličnoj organizaciji.

HNS ga je objavio na službenim stranicama, a prenosimo ga u cijelosti:

"Poštovani predsjedniče, dragi Marijane,

Nakon uzbudljivog finala, koje je kulminiralo upečatljivom pobjedom Portugala, s puno emocija i lijepih uspomena opraštamo se od UEFA Futsal Europskog prvenstva za igrače do 19 godina.

U ime UEFA-e, Izvršnog odbora UEFA-e i UEFA-inog Odbora za futsal i nogomet na pijesku, želim zahvaliti Hrvatskom nogometnom savezu na odličnoj organizaciji ovog turnira.

Održavanje takvog događaja zahtijeva ne samo ogromnu količinu rada, već i značajan angažman pojedinaca. Svi volonteri, članovi lokalnog organizacijskog odbora i osoblje dvorane u svakom trenutku iskazivali su veliku profesionalnost, a zahvaljujući njihovom marljivom radu turnir je bio vrlo uspješan.

Nadam se da će vas uspjeh ovog Uefinog natjecanja potaknuti da se i u budućnosti kandidirate za domaćinstvo sličnih prvenstava.

S poštovanjem, 

Aleksander Čeferin"

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare