To je to što me zanima!

Čeferin u Splitu: Huliganizam je rak nogometa, s Vladom RH odlično surađujemo oko toga

Huliganizam nije problem samo Hrvatske i Grčke, nego cijele Europe, i ne mogu ga sami riješiti ni Uefa ni države nego samo svi zajedno, rekao je čelni čovjek Uefe
Vidi originalni članak

Na svečanost zatvaranja 27. izdanja Plazma Sportskih igara mladih u Split je došao i Uefin predsjednik Aleksander Čeferin. Djeci sportašima dijelio je medalje, ali posjet je iskoristio i za sastanak s hrvatskim državnim vrhom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dakako, tema je bila obračun huligana u Ateni.

- Iznenadio nas je sve taj događaj. Kakav moraš biti čovjek da nekoga napadneš, pa i ubiješ, jer nosi 'pogrešan' dres?! - rekao je Čeferin za Novu TV pa se osvrnuo na sastanak s premijerom Andrejem Plenkovićem i ministrom unutarnjih poslova Davorom Božinovićem:

- To vlade i države moraju pomoći zaustaviti i to je bila glavna tema mog razgovora s premijerom i ministrom. Zaključci su da moramo surađivati i da moramo riješiti stvari na europskom nivou. Huliganizam nije problem samo Hrvatske i Grčke nego cijele Europe, u nekim državama malo više, u nekima malo manje, ali ako se svi ne udružimo, niti se Uefa sama može riješiti tog raka nogometa, niti vlade mogu same, jedino svi zajedno. S Vladom RH jako dobro surađujemo - zaključio je Čeferin.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ante-portas 25.08.2023.

    Nitko vise i ne spominje huligane u grckom zatvoru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare