To je to što me zanima!

Čeka nas spektakl! 'Joshua i Fury dogovorili su dvije borbe'

Na dobrom smo putu. Obojica su dala pristanak na dvije borbe. Dosta još toga treba prevladati u međuvremenu. Krećemo se u dobrom smjeru, rekao je poznati boksački promotor Eddie Hearn...
Vidi originalni članak

Anthony Joshua (30) i Tyson Fury (31). Dvojica najboljih teškaša na svijetu, nešto najbolje što nam boks u današnje može ponuditi. Već neko vrijeme nadamo se da bi ovaj dvojac mogao ukrstiti rukavice za ujedinjenje titula, a to bi se, ako je vjerovati riječima Eddieja Hearna, moglo dogoditi uskoro!

Najpoznatiji boksački promotor potvrdio je da su Fury i Joshua dogovorili čak dvije borbe!

- Napredujemo, ima još puno toga za riješiti. Treba odabrati mjesto borbe i datum. Postignut je dogovor oko financijskih detalja - rekao je Hearn pa dodao:

- Na dobrom smo putu. Obojica su dala pristanak na dvije borbe. Dosta još toga treba prevladati u međuvremenu. Krećemo se u dobrom smjeru - završio je poznati boksački promotor.

Tyson Fury se u posljednji put borio u veljači kada je osvojio titulu po verziji WBC pobijedivši Deontaya Wildera, dok se Joshua u prosincu revanširao Andyju Ruizu vrativši titule u svoje vitrine.

Prvo nas čeka revanš Furyja i Wildera koji bi se trebao dogoditi u listopadu, a s druge strane Joshua će se, nadamo se, boriti u pulskoj Areni protiv Kubrata Puleva. Nakon toga bi trebali započeti i završni pregovori o meču kojeg toliko dugo čekamo. 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bonecrusher 10.06.2020.

    Nikad se ne ugovaraju mečevi unaprijed, prije nego se protivnik koji je prije na redu ne pobijedi. Tako je Tyson ugovorio meč sa Holyfieldom prije nego li je pobijedio Douglasa, I na kraju ga nije pobijedio, nego ga je ovaj prebio kao štuku.Na kraju je Holyfield umjesto sa Tysonom boksao sa Douglasom i efektno nokautirao početkom 3.runde. Šta stalno hoće taj Joshua...on ima ispred "kancelarije dugi red klijenata koji čekaju meč za titulu kao redoviti izazivači. To nek prvo riješi ili nek otpusti titulu-dvije, da se stvar odvija dalje, ako nije sposoban braniti toliko titula. Pulev je već posijedio čekajući na svoje legitimno pravo na napad na titulu kao mandatorni no.1 ranking izazivač. I trebalo se to desiti u Puli, ali....ma uopće me više ne zanimaju te papčine - gledam "Bare Knuckle"-boks golim šakama koji je sada u usponu zahvaljujući ovim jebivetrima koji ubijaju dosadom, dok u "Bareu"sve puca od zanimljivosti. Sad im još dolaze Briggs, Tyson Mike i cijela grupa pravih bivših prvaka koji nisu davež i koljež kao ovi danas na ćelu sa Hearnom.

  • nori 🖖 10.06.2020.

    Blm

  • __Che__ 10.06.2020.

    Ovaj boks je postao veliki cirkus,svako laje na svakog nitko se s nikim ne tuce,svatko ide 5x u penziju pa se opet vrati na "posljednju borbu" Ko da gledas spanjolsku sapunicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare