To je to što me zanima!

Čelnici Hajduka dali krv, akciju su podržale i sestre Zaninović

Ovo je hvale vrijedna akcija splitskih sportskih novinara koju je Hajduk podržao i prošle i ove godine, rekao je predsjednik Hajduk Marin Brbić, koji je darivao krv
Vidi originalni članak

Tradicionalna akcija darivanja krvi, koju početkom ljeta organizira Hrvatski zbor sportskih novinara - sekcija Split, ove godine polučila je zapažen uspjeh – prikupljeno je čak 27 doza dragocjene tekućine, a deset davatelja dalo je uzorak svoje krvi za registar koštane srži zaklade Ana Rukavina.

Akciju su potakli splitski sportski novinari u suradnji s Crvenim križem, HNK Hajdukom, KK Splitom, Klubom splitskih Olimpijaca i TK Marjanom, te sponzorima akcije, pekarom ''Babić'' i ''Carlsbergom''.

Danas su se posebno istakli čelnici i zaposlenici Hajduka, od dvojca iz Nadzornog odbora Branke Ramljak i Nikole Koceića - Bilana, preko predsjednika Marina Brbića, do voditelja marketinga Aljoše Bašića, potom Nenada Pralije, Ive Šeparovića, Velimira Strinića...

- Ovo je hvale vrijedna akcija splitskih sportskih novinara koju je Hajduk podržao i prošle i ove godine i nadamo se kako ćemo i ubuduće surađivati na ovakvim projektima - kazao je nakon davanja krvi predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Akciju su među ostalima došle podržati i sestre Ana i Lucija Zaninović, a odazvali su se i Milivoj Bebić, Zoran Vujović, Vladimir Balić....

Idi na 24sata

Komentari 13

  • filovanapaprika123 20.06.2013.

    baš tako,hvale vrijedna akcija :)

  • ko od brda odvaljen 19.06.2013.

    Ajde mamiću odi i ti dati krv!!! haha aha taj bi prije krepo neg nekom nesto dao za dabe,kamo li vlastitu krv,on bi i nju naplatio ako bi je dao.

  • Drogbosnup 19.06.2013.

    Ma daj, ima nas na tone koji dajemo krv pa se to ne povlači po novinama. Mislim stvarno nemate što više za pisati pa ovakve gluposti stavljate u novine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare