To je to što me zanima!

Červar je opalio Jaganjca po ramenu: Ajde, Halile, trgni se!

Mladi lijevi vanjski Halil Jaganjac je dobio veću minutažu protiv Bahreina, a unatoč velikoj prednosti, Červar baš nije bio zadovoljan. Prigovarao je Jaganjcu i htio mu poručiti da se trgne...
Vidi originalni članak

Iako je Hrvatska lakoćom i bez previše stresa pobijedila Bahrein (28-18) na otvaranju drugog kruga SP-a u Egiptu, na našoj klupi nije baš bilo mirno.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lino Červar je emotivno proživljavao svaki naš napad, čak i u trenucima kada je utakmica bila odavno riješena. No takav je Lino. Uvijek maše rukama uz aut liniju, stalno nešto savjetuje igračima, ali ovaj put je bio, malo je reći, bijesan.

Mladi lijevi vanjski Halil Jaganjac (22) je dobio veću minutažu protiv Bahreinaca u odnosu na prethodne utakmice, zabio je gol, ali očigledno Červar nije bio zadovoljan njegovom izvedbom pa mu je očitao bukvicu na klupi.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Videozapis možete pogledati OVDJE.

Dok mu je prigovarao, u jednom trenutku je izgubio živce pa ga opalio rukom po ramenu i kao da mu je time htio poručiti da se trgne. Znao je da Halil može puno bolje pa ga je na ovaj način htio motivirati.

- Dobro smo igrali, bili smo jako angažirani i motivirani. U prvih 20 minuta imali su veliki problem probiti našu obranu kroz sredinu, vatreno je bilo kretanje, fauli pravodobni, napad je brzo rješavao njihovu obranu. Onda smo malo pali i mislili da je utakmica gotova, ishitreni su bili udarci. Iako smo imali pet golova, veća je bila razlika - rekao je hrvatski izbornik za RTL nakon pobjede.

Nema puno odmora jer Kauboje već u subotu očekuje utakmica protiv Argentine, a pobjedom ćemo osigurati prolazak u četvrtfinale.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • klanac 22.01.2021.

    Pa ovo je reprezentacija Hrvatske i Bosne i Hercegovine !Zašto ovi Bosanci ne igraju za svoju domovinu ??? Tako to rade domoljubi, a kad bi to radili svi njeni državljani onda bi ova izmućena i napaćena  zemlja bila sigurno puno bolja i uređenija kako bi ja želio da je. A ovako svi ovi, i svi Raspudići se natrapaju na naš proračun a u njega ništa ne doprinose, umjesto da se bore i zagovaraju svoju domovinu.............itd., itd. Nema nažalost pomoći niti nama niti BiH uz ovakvu politiku, suludo nasljeđe Tuđman, Bobana, Šuška i ostalih marioneta.  

  • adoni56 22.01.2021.

    Mlad jeJaganjac ali dobar  je igrac treba ga ubacit trener ranije ,a ne samo 6  min pred kraj sta moze ucinit za to vrijeme i pokazat,..

  • 22.01.2021.

    Makar se za promjenu sjetio imena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare