Obavijesti

Sport

Komentari 13

Červar je opalio Jaganjca po ramenu: Ajde, Halile, trgni se!

Červar je opalio Jaganjca po ramenu: Ajde, Halile, trgni se!

Mladi lijevi vanjski Halil Jaganjac je dobio veću minutažu protiv Bahreina, a unatoč velikoj prednosti, Červar baš nije bio zadovoljan. Prigovarao je Jaganjcu i htio mu poručiti da se trgne...

VIDEO

Iako je Hrvatska lakoćom i bez previše stresa pobijedila Bahrein (28-18) na otvaranju drugog kruga SP-a u Egiptu, na našoj klupi nije baš bilo mirno.

Pokretanje videa...

Hrvatska nakon Bahreina 05:22

Lino Červar je emotivno proživljavao svaki naš napad, čak i u trenucima kada je utakmica bila odavno riješena. No takav je Lino. Uvijek maše rukama uz aut liniju, stalno nešto savjetuje igračima, ali ovaj put je bio, malo je reći, bijesan.

Men

Mladi lijevi vanjski Halil Jaganjac (22) je dobio veću minutažu protiv Bahreinaca u odnosu na prethodne utakmice, zabio je gol, ali očigledno Červar nije bio zadovoljan njegovom izvedbom pa mu je očitao bukvicu na klupi.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Videozapis možete pogledati OVDJE.

Dok mu je prigovarao, u jednom trenutku je izgubio živce pa ga opalio rukom po ramenu i kao da mu je time htio poručiti da se trgne. Znao je da Halil može puno bolje pa ga je na ovaj način htio motivirati.

- Dobro smo igrali, bili smo jako angažirani i motivirani. U prvih 20 minuta imali su veliki problem probiti našu obranu kroz sredinu, vatreno je bilo kretanje, fauli pravodobni, napad je brzo rješavao njihovu obranu. Onda smo malo pali i mislili da je utakmica gotova, ishitreni su bili udarci. Iako smo imali pet golova, veća je bila razlika - rekao je hrvatski izbornik za RTL nakon pobjede.

Nema puno odmora jer Kauboje već u subotu očekuje utakmica protiv Argentine, a pobjedom ćemo osigurati prolazak u četvrtfinale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a
'SHAQ' MOŽE BIRATI

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a

Znam da je ovo posao, ali sve mi je ovo novo. Ne znam još što bih rekao. Uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru, rekao je pivot DR Konga koji je oduševio sve na SP-u u Egiptu

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut
NAKLONITE SE MAJSTORU

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac šest puta zaredom našao se u najboljim postavama velikih natjecanja. Sagosen je u Egiptu mogao doći na pet, no prerano je izletio s Norvežanima
Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!
NEVJEROJATNI HANSEN I LANDIN

Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!

Čudesni Hansen, čudesni Landin na golu i Danska je ponovno prvak svijeta! Na koncu su presudile nijanse, ali Danci su zasluženo obranili naslov prvaka svijeta 26-24 i drugi put u povijesti uzeli zlatno odličje