To je to što me zanima!

Červar: Jesmo li postali glupi? Musa: Počnite raditi u obrani!

Smirimo se, utakmica nije gotova, smirimo se. Moramo pričati na terenu. Počnite raditi prvo u obrani, idemooo, govorio je hrvatski Hulk Željko Musa koji je htio probuditi svoje suigrače...
Vidi originalni članak

Hrvatska protiv Njemačke igra za polufinale Europskog prvenstva, ali stvari nakon 18 minuta u prvom dijelu nisu baš najbolje tekle. Nijemci su nam napravili seriju i poveli 8-5, a Lino Červar je, ljutit kao ris, tražio time-out.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-  Što smo glupi postali. To nije hrabra igra, ovo je sve bezveze - derao se Lino na svoje igrače, a pivot Željko Musa je dodao:

- Smirimo se, utakmica nije gotova, smirimo se. Moramo pričati na terenu. Počnite raditi prvo u obrani, idemooo - govorio je hrvatski Hulk.

Hrvatska je jako loše krenula protiv Nijemaca, u rezultatskom smo zaostatku od samog početka, a njemački golman Wolff nam je obranio dva sedmerca.

Naši rukometaši imali su nekoliko nelogičnih rješenja, a jedno takvo dogodilo se i na početku utakmice. Domagoj Duvnjak žurio je u polukontru i ishitreno pucao prema golu Nijemaca, ali promašio je i dobio jezikovu juhu.

- Što pucaš tako rano pi*ka ti ma*erina - vikao mu je Lino. 

Na kraju poluvremena Nikša Kaleb je komentirao puno primljenih golova na 'brzi centar':

- Vraćamo se u obranu kao da guramo neka kolica!

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Legende 18.01.2020.

    Jel bu konačno svinjski prasac GOBAC dao ostavku?

  • 18.01.2020.

    halo,nemojte tako,znate li vi ko smo mi,

  • Minkem 18.01.2020.

    Fali nam golman. Wolf ima preko 40 % a sego ne može nista. I onda još profulamo 3 sedmerca

Komentiraj...
Vidi sve komentare