To je to što me zanima!

Červar 'poludio' na delegata: Smirivalo ga pola momčadi...

Bivši hrvatski rukometni izbornik Lino Červar bio je bijesan na suce u makedonskom derbiju, a na njegovu se udaru prije svih našao delegat utakmice Dragan Načevski s kojim je okršaje imao i Veselin Vujović
Vidi originalni članak

Igrali smo koliko smo mogli, borili smo se... Ali ono što me razočaralo bilo je dijeljenje pravde ili, bolje reći, nepravde, oštar je bio Lino Červar nakon jučerašnjeg poraza njegova Metalurga od Vardara 31-29 u Seha ligi.

Makedonski derbi, kao i uvijek, bio je vatren. No ovoga puta ne na tribinama ili na samom terenu, jučer je vatreno bilo na klupi i za zapisničkim stolom. Glavni akter bio je bivši hrvatski izbornik, što se jasno vidi u videu portala gol.mk, koji donosi naslov 'Červar se pretvorio u Vuju', jasno aludirajući na Vujovićeve sukobe s istim čovjekom u vrijeme kada je bio u Vardaru.

Lino je 'poludio' na makedonske suce Nikolovskog i Metalarija, no izravno je 'nastradao' delegat utakmice Dragan Načevski, inače povjerenik za suđenje EHF-a. Lino je pri rezultatu 23-23 potpuno izgubio živce i obrušio se na Načevskog. Ovaj mu nije ostao dužan i prijeteći ga je slao natrag na klupu. No Červar nije odustajao i između njih morali su stati igrači i pomoćni trener Metalurga, a Lino je dobio dvije minute kazne.

- Radimo dobru stvar, a nekome to valjda smeta, no ponosan sam na svoju momčad. Pa imam najmlađu vanjsku liniju, to su sve igrači od 19 i 20 godina - rekao je Červar nakon utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • nefer 23.11.2016.

    gazda Vardara ( a i drugi rukometni klubovi) znaju namještat na neodlučeno neke tekme, ali nemre se to previše eksploatirati....

  • Prstupak 23.11.2016.

    Lino klasa?? Zato se nakon olimpijskoga zlata i skrasio u Makedoniji bez ponude bilo kojega kluba iz Njemačke, Španjolske ili Francuske!! Običan pajac i srećković koji je imao mlade Balića, Vorija, Metličića, Lackovića &com. Cijeli rukometni svijet zna da je običan šarlatan te ga zato nisu nikad niti zvali u neke jače lige od makedonske.

  • tejmatebra 23.11.2016.

    kakav osmijeh na lice ide automatski čim vidim ovog toplog i iskrenog čovjeka; zapravo i djedicu da kažem (al ništa ružno za izreć s ovim) kako se bori za svoj tim. i poznavajuć njega, lino sigurno ne bi dizo ovolku bunu ako nije 101% u pravu. klasa, kakvih ima sve manje i manje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare