To je to što me zanima!

Červar odlučio: Odabrao sam Hrvatsku, to je moja zemlja!

Lino se vraća! Červar je i službeno raskinuo ugovor s Makedonskim rukometnim savezom, što znači da je otvorio put preuzimanju hrvatske reprezentacije pred Euro u našoj zemlji
Vidi originalni članak

Kao što su 24sata prije nekoliko dana najavila, Lino Červar preuzima hrvatsku rukometnu reprezentaciju! To je sasvim jasno nakon što je Makedonski rukometni savez u nedjelju objavio kako Mago di Umago više nije izbornik njihove selekcije.

Osvajač zlata na Svjetskom prvenstvu i Olimpijskim igrama emotivnim se pismom oprostio od makedonske javnosti te objasnio razloge zbog kojih napušta njihovu reprezentaciju. U subotu je poslao pismo tamošnjem savezu u kojem ističe:

- Hoće li to biti reprezentacija države u kojoj sam rođen, u kojoj imam obitelj, u kojoj sam se izgradio, razvio i afirmirao kao trener i doživio najveće svjetske uspjehe i u koju se kad-tad moram vratiti? Ili da odaberem reprezentaciju jedne male, ponosne zemlje, moje druge domovine Makedonije, koja me jako dobro dočekala, prihvatila kao svoga i dala mi sve? Ipak, odabrao sam Hrvatsku, moj rodni kraj, moju zemlju.

"Vidimo se uskoro na konferenciji za novinare, do tada strpljenja", javio nam se Lino porukom.

Još uvijek nije poznato hoće li Lino ostati na klupi skopskog Metalurga. Sudeći prema zahtjevnosti projekta Euro 2018. u Hrvatskoj s "kaubojima", gdje svi ciljamo na zlato, to neće biti izvedivo.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Orahova1 15.03.2017.

    E sad smo ga najebali posve umjesto da onaj Gobac ode i da to bude najbolja vijest ono ovaj se vraća, znači opet isto sjaši kurta da uzjaši murta ikad iz tog prokletog lavirinta izaći.

  • ZlatkoHoljevac 13.03.2017.

    Tako Lino jedini Maijtor koji zna kako se ide do Zlata i Nakitom Imas moje poverenje jer si Strucnjak i pokazi onima bivsim Izbornicima kako se Igraci vode i Motiviraju na utakmicama .

  • mlinkamlinaric 13.03.2017.

    Sva čast Lino, imali smo mi dobre izbornike ali nisu imali ono kaj Lino ima. Moraš dati 200 posto sebe na utakmici, vikati, psovati i dati rješenje u pravom trenutku tu nekad su sekunde bitne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare