To je to što me zanima!

Červarov dragulj igrao je i s Vlašićem: Da nije bilo hladno...

Sjajni hrvatski pivot, Marin Šipić, nije oduvijek mislio biti rukometaš. Dapače, bio je uvjeren da će njegov teren biti travnjak, a ne gerflor, no sudbina, ili upala pluća, htjela je drugačije...
Vidi originalni članak

Marin Šipić (23) pokazao se još na Svjetskom prvenstvu 2019. u Njemačkoj i Danskoj kao modernija verzija Aguinagaldea, a čudno je i zamisliti ovog stasitog Splićanina kao nogometaša. No, baš je to htio postati, rekao nam je u jednom razgovoru Marin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, ni manje ni više, bivši igrač Nexea igrao je nogomet u Vranjcu i to u društvu budućih poznatih nogometaša Hrvatske - Nikole Vlašića, Ante Roguljića, Josipa Bašića  i Ante Ćorića. 

 Ma daj pa to je bilo suđeno. Morao sam biti nogometaš, nogomet mi je bio sve - govori "Šipa" pa pojašnjava:

- Ali malo me je zeznulo zdravlje. Bio sam osjetljiv, imao upale pluća, bronhitis i tako to pa mi nije godilo igrati na vanjskim terenima po raznim vremenskim uvjetima. A onda je bilo normalno među dvoranskim sportovima odabrati rukomet kad mi je i tata bio rukometaš - pojašnjava.

Prve je korake napravio pod budnim okom Žarka Balića, oca legendarnog Ivana.

- Počeo sam igrati u akademiji Balić - Metličić. Oni su me doslovno učili pravilima jer kad sam došao nisam znao ništa - priznaje Marin koji je nakon toga otišao igrati za Split, zatim Varaždin, Našice, a sada je stigao u Zagreb. Osim Zagreba, htjeli su ga još neki klubovi, ali je njegova želja za igranjem Lige prvaka i rasta u igračkom smislu pronašla svoje mjesto među "plinarima". 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • SamoJaZnam. 07.01.2020.

    bit ce Marin najvece otkrice prvenstva u to cvrsto vjerujem. tako da kroz koju godinu Njemacka liga top 4,5 klubova ce sigurno ga upecat

Komentiraj...
Vidi sve komentare