To je to što me zanima!

Cesc Fabregas debitirao: Jako sam sretan, dobar je početak...

Ušao sam na travnjak nakon što su oni izjednačili i na pameti mi je samo bilo kako da pomognem svojoj momčadi, rekao je Cesc Fabregas koji je debitirao za Barcu...
Vidi originalni članak

Dojučerašnji kapetan Arsenala Cesc Fabregas u srijedu navečer debitirao je u dresu Barcelone, kluba u kojem je potekao. Ušao je pred kraja u uzvratu Španjolskog superkupa u kojem je Barcelona na Camp Nou savladala Real Madrid 3-2 i osvojila naslov golom Lionela Messija iz 88. minute.

Fabregas je priliku za seniorski debi u dresu Barçe dobio u 82. minuti ušavši u igru umjesto Pedra, a pred sam kraj susreta na njega je grubo, s dvije noge startao Marcelo, zbog čega je brazilski lijevi bek Reala i isključen.

- Ovo je vrlo kompetitivan nogomet. Govorimo o dva najbolja kluba na svijetu i svaka strana želi pobjedu. To je normalno u nogometu da obje momčadi žele pobjedu – komentirao je Fabregas incidentan start.

Potom je mladi španjolski veznjak iznio i dojmove o svom premijernom nastupu.

- Uvijek je sjajno ovako započeti, na ovako pozitivan način. Vrlo sam sretan. Ušao sam na travnjak nakon što su oni izjednačili i na pameti mi je samo bilo kako da pomognem svojoj momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • blackboyy 18.08.2011.

    A ti si dokaz da ti treba malo više čitanja literature...

  • DiMaria22 18.08.2011.

    da je ostao u Arsenalu ne bi još 6 godina osvojio trofej hahah

  • Messi100 18.08.2011.

    Šteta što nije uzeo pehar i diguno,ali nema veze sve u svemu svaka čast za njega, čekao sam da on uđe i debitira i kada sam ga vidio na zagrijavanju rekao sam: Fala Bogu evo debitirat će,svaka čast :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare